Welcome, Guest. Please login or register.
collapse
GPower
Септември 21, 2020, 06:41:41 pm от GPower
Views: 127 | Comments: 0


Водещите производителите на смартфони опитват да предлагат разнообразие от цветове на своите смартфони, тъй като има много хора, които предпочитат устройствата им да изглеждат по-нетрадиционно. Apple също не са изключение, тъй като през годините също са предлагали алтернативни версии на iPhone.
Компанията е представяла червена версия на смартфоните, но не сме виждали такъв модел от премиерата на iPhone X. Изглежда, че Apple могат да възобновят тази практика с премиерата на iPhone 12, която ни очаква след няколко седмици.
Досега Apple са фокусирали своите "Red" предложения предимно към бюджетните устройства като iPhone XR или най-евтиния iPhone 11. Няма как да не отбележим, че iPhone SE (2020) също се предлага в атрактивен червен цвят. Потребителите проявяват голям интерес към тази цветова конфигурация и Apple ще се възползват от този интерес с представянето на iPhone 12.
Според информация на GizChina на пазара ще се продават версии на iPhone 12 Pro в червен и син цвят, в допълнение към по-традиционните нюанси.
 
Toва решение на Apple е свързано още и с премиерата на Apple Watch Series 6. Новото поколение на умния часовник също ще се продава в червен цвят. Съвсем логично потребители, които имат Watch Series 6 в този цвят биха желали да допълнят по най-добър начин неговия дизайн като си купят iPhone 12 Pro в същия нюанс.
Все още не знаем дали и другите версии на смартфоните също ще са налични в червено. Високата производителност на четирите версии на iPhone 12 ще се гарантира от мощния 5-нанометров Apple A14 Bionic процесор. Освен поддръжката на 5G технологията собствениците на смартфоните ще могат да се възползват максимално от дисплеите с OLED технологията.
Базовият модел с 5.4-инчов диагонал ще се продава за $649, докато 6.7-инчовите версии на iPhone 12 Pro Max ще се продават за $1099. Времето ще покаже дали предлагането на сини и червени конфигурации на iPhone 12 ще се отрази положително на продажните на компанията до края на 2020г.

Digital.bg
GPower
Септември 17, 2020, 04:11:21 pm от GPower
Views: 243 | Comments: 1


Една от новостите, които Apple представи по време на онлайн събитието си тази седмица е пакетът дигитални услуги Apple One.
В него компанията ще предлага различни комбинации от наличните си услуги, като идеята е, че потребителите ще могат да се абонират за няколко от тях наведнъж и съответно ще получават отстъпка. CNET дават повече подробности какво представлява новата идея на Apple.
 
Какво е Apple One?
Накратко, това е абонаментна услуга, която обединява в себе си наличните досега предложения на Apple. Плаща се една такса за всичко, включено в пакета. Потребителите не са задължени да се абонират за Apple One. Ако искат да използват само една услуга, например Apple Music, могат да продължат да плащат само за нея, без да се абонират за останалите.
 
Кога ще се предлага Apple One?
Компанията не даде конкретен срок. Тя единствено обяви, че ще започне да предлага абонаментите през есента.
 
Колко ще струва Apple One?
Цените ще варират от $14.95 до $29.95 в зависимост от изпрания план. Ще има и 30-дневен безплатен пробен период.
 
Какви са плановете?
За начало компанията ще предлага три плана. Ето как изглеждат те:
Индивидуален план: $14.95 за четири услуги за един човек: Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, iCloud с 50GB място.
Семеен план: $19.95 за четири услуги за шестима членове на семейство: Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, iCloud с 200GB място.
Премиум план: $29.95 за шест услуги за шестима членове на едно семейство: Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, Apple News Plus, iCloud с 2ТВ място и Apple Fitness Plus (за където е налична).
 
Какво представляват услугите
Apple Music е алтернативата на Spotify. Има 70 млн. песни.
Стандартна цена: $9.99, семеен план - $14.99
Apple TV Plus предлага каталог с филми и сериали, както и 30 (до момента) собствени продукции. Самостоятелна цена: $4.99 на месец.
Apple Arcade предлага достъп до над 130 мобилни игри за устройствата на компанията. Самостоятелна цена: $4.99 на месец.
iCloud е облачната услуга на Apple. Безплатно предлага 5GB или 99 цента на месец за 50GB, $2.99 за 200GB, $9.99 за 2ТБ.
Apple News Plus дава достъп до материали от стотици новини и списания. Самостоятелна цена: $9.99 на месец.
Apple Fitness Plus е новата фитнес услуга на Apple, която идва тази есен. Ще предлага тренировки за Apple Watch. Цена: $9.99 на месец.

Пести ли пари абонирането чрез Apple One.
Зависи от това колко и кои услуги потребителят вече използва или иска да използва. Ако човек използва всичките, то тогава Premier планът ще е добър избор и ще спести пари.
Според Apple индивидуалният план на Apple One ще спести поне $6 на месец на потребителя. Семейният план увеличава спестяването до $8 на месец, а премиум планът – до $25 на месец или $300 за година.

digital.bg
GPower
Септември 17, 2020, 04:09:22 pm от GPower
Views: 187 | Comments: 0


Добра новина за феновете на смарт часовниците - Теленор ще предлага най-новите продукти на Apple, включително Apple Watch Series 6, който предоставя революционни уелнес и фитнес възможности, както и Apple Watch SE, най-добрата комбинация от дизайн, функция и стойност.

Двата модела ще бъдат достъпни от 18 септември 2020, или с други думи още от петък. От Теленор все още не са обявили какви ще бъдат цените на часовниците, но съвсем скоро ще разберем.

Припомняме, че Apple Watch Series 6 идва с нов сензор, отчитащ насищането на кръвта с кислород, като притежава двуядрен чип S6, базиран на A13 Bionic. Часовникът е с доста по-ярък дисплей и се предлага в разнообразна цветова гама. От своя страна Apple Watch SE е по-евтината алтернатива, като идва с чип S5 и повечето от функциите на Watch Series 6, но без always-on display, както и възможността за изготвяне на ЕКГ и за отчитане насищането на кръвта с кислород.

hicomm.bg
GPower
Септември 16, 2020, 08:03:41 pm от GPower
Views: 174 | Comments: 0


Най-важното съобщение, което Apple направи този вторник, отне само няколко минути. То не бе представено от топ мениджър, а от директора за бизнеса с услуги. Само името на новия проект, напомнящо космическа мисия, подсказва, че се случва нещо голямо за най-ценната корпорация в света.

Защото чисто стратегически „Apple One“ е най-важният продукт, който Apple представи на виртуалното си събитие от своя кампус в Купертино, Калифорния - може би най-важният продукт от Apple Watch от 2015 година насам. „Apple One“ е абонамент, който струва 30 долара и е в пакети от услуги на Apple, въведени през последните години - от Apple Music до Apple TV + и услугата за игри на Apple Arcade, та чак до нова фитнес услуга.


В Европа нито Fitness+, нито премуим услугата няма да бъдат директно достъпни в началото. Но намалената версия с абонамент за музика, телевизия и мобилни игри, която трябва да струва 15 евро за физически лица и 20 евро за семейства, ще е налична.

От години Apple обещава на своите инвеститори да изгради свои собствени, успешни абонаментни услуги като по-надежден стълб заедно с доходоносните, но променливи продажби на хардуер.

И успя - поне на хартия: През пролетното тримесечие на 2020 г. Apple е генерирала над 13 милиарда долара от услуги, една четвърт от - също нарастващите - приходи от iPhone, AirPods и други продукти.


Но продажбите от App Store, където Apple поема до 30 процента от продажбите от външни разработчици, също се вливат в общата сума. Този източник на приходи не само че е подложен на сериозна критика напоследък, но не е ясно и дали собствените услуги на Apple са особено добре приети от собствениците на iPhone или iPad.

Счита се, че резултатите са смесени: Apple Music е най-голямата услуга за стрийминг на музика след Spotify с повече от 60 милиона абоната. Конкурентът на Netflix Apple TV + или първокласното приложение за новини News +, от друга страна, засега са слаби. Нито една от услугите няма вероятност да бъде печеливша сама по себе си.


Но не това е целта. По-скоро чрез обединяването на много от своите услуги и предоставянето им на агресивно ниска цена Apple очаква да засили лоялността на своите потребители и привлекателността на своята екосистема.

За тази цел Apple дори въвежда нова фитнес услуга - вдъхновена от успеха на Peloton, доставчик на велоергометри и съответни фитнес курсове, който преживява гигантски растеж по време на коронакризата. Подобно на Peloton, Fitness +, който ще струва десет долара самостоятелно, предлага видео курсове за десет различни дисциплини, които са предназначени да работят на всяка свързана с интернет фитнес машина. Във всеки случай Apple все още не предлага iBike или iKettlebell.


Но интеграцията в по-голямата екосистема на Apple е видима на всички места - като картина на пъзел, която става все по-видима - част по част. Музиката за тренировки от Apple Music не само е интегрирана във Fitness+. Fitness+ е продължение на приложението за тренировка на Apple Watch.

Apple все повече разширява часовника в устройство за изследване на здравното състояние, включително чрез нови функции. В допълнение към сърдечния ритъм и други функции на тялото, новата серия 6 може също така да измерва концентрацията на кислород в кръвта - което дори би могло да бъде полезно при съмнение за Covid-19.


Apple Watch доминира в сегмента на интелигентните часовници и генерира повече продажби от цялата швейцарска часовникарска индустрия - но за оценената на 2 трлн. долара компания носимите устройства, които също така включват успешните Airpods, е най-малкият източник на приходи с продажби за  около 6,5 милиарда долара през пролетното тримесечие. 


Сега шефът на Apple Тим Кук иска да закачи часовника на повече човешки китки. Неслучайно Apple стартира събитието с новите часовници, а в драматични видеоклипове хора разказваха как проследяването на тялото от страна на часовника им е спасило живота.


Както при iPhone, Apple представи и бюджетна SE версия на часовника. Въпреки че не управлява измерването на кислород в кръвта, например, тя е с около 100 евро по-евтина от обичайния модел Series 6 на цена под 300 евро.

Apple дори разхлабва здравото обвързване на Apple Watch с iPhone - поне малко. Родителите могат да свържат часовниците на децата си със собствените си iPhone. Видеото на Apple за продукта показва майка, която се усмихва след излизащата си дъщеря, но след това незабавно проверява своя iPhone, за да види дали детето всъщност отива на тренировката по баскетбол. 


Всъщност достъпният Apple Watch SE, съчетан със семейната функция, е интелигентен метод за привличане на нови потребители и подчертава, че часовникът все повече се превръща в самостоятелно устройство.

Investor.bg
GPower
Септември 08, 2020, 06:41:11 pm от GPower
Views: 606 | Comments: 13

Apple официално разкри тазгодишното събитие за обявяване на iPhone 12, като покани членовете на пресата и публиката да се включат дистанционно, за да гледат на 15 септември в 10 ч. На събитието се очаква Apple да разкрие изцяло нов състав от модели iPhone 12, както и нов Apple Watch серия 6.

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
Apple представи новото поколение на своя смартчасовник - Apple Watch Series 6. Основните подобрения при него са свързани с въвеждане възможността за следене нивата на кислород в кръвта, а визуално устройството идва в нов избор от цветове, включително тъмносиньо, в какъвто се очаква да пристигне и следващият iPhone 12.

Apple Watch Series 6 идва с новия процесор S6 на Apple, койт обещава 20% по-висока производителност спрямо предишното поколение. Той се базира на чипа А13 Bionic от iPhone 11, само че е оптимизиран за смартчасовника.Устройството предлага по-добър always on display с 2.5х по-висока яркост на открито, има винаги активен алтиметър, живот на батерията до 18 часа и по-бързо зареждане - от 0 до 100% за 1.5 часа.

Акцентът при този нов Apple Watch обаче е функцията Blood Oxygen, която следи кислородната наситеност в кръвта (SpO2). Измерването става за 15 секунди.

Apple Watch Series 6 се предлага с най-актуалната watchOS 7, има цял куп нови "лица" и идва в няколко цвята за корпуса - сребрист, тъмносив, златист, червен (PRODUCT)RED и тъмносин за алуминиевата версия, графитен и златист за стоманената и двата стандартни варианта за Apple Watch Edition.

Apple Watch Series 6 ще се продава на цена от $399 за GPS версията или от $499 за GPS/LTE версията. Продажбите започват от 18 септември.Apple Watch SE

Заедно с новия си премиум смартчасовник Apple представи и по-достъпния Apple Watch SE, който прави препратка към най-евтиния смартфон в каталога на компанията - iPhone SE.

Тук потребителите получават добре познатия дизайн, но по-обран пакет екстри, разбира се, без новата функция на Series 6 за следене кислорода в кръвта. Акцент при Apple Watch SE са стандартните сензори (акселерометър, жироскоп, алтиметър), функцията за следене на съня, както и чипът S5, познат от Series 5. 

Apple Watch SE ще се продава на цена от $279 за GPS или $329 за GPS/LTE версията.

Две нови попълнения при таблетите. Тим Кук обяви, че за последните 10 години, откакто компанията предлага таблети, са продадени над 500 милиона бройки от различните модификации на iPad. Колкото до днешните анонси - беше показано четвъртото поколение на iPad Air с освежен дизайн в много нови цветове, USB-C конектор и най-мощния чипсет на Apple досега. Обявиха и осма генерация на стандартния iPad.

Новият iPad Air има 10.9" Liquid Retina дисплей с резолюция 2360x1640 пиксела, като рамките му са значително по-тънки от предишното поколение и това го прави да изглежда по-близък до iPad Pro.Скенерът за пръстови отпечатъци е преместен от хоум бутона в бутона за включване в горната част на
Може би най-важното за този таблет е, че той използва най-мощния чипсет на Apple досега - A14 Bionic, произведен по 5-нанометров процес и включващ 6-ядрен процесор. Процесорът е с 40% по-бърз от този на предходното поколение iPad Air, а графичният чип е 30% по-бърз.

iPad Air има стерео високоговорители, USB-C порт, Wi-Fi 6 с опция за LTE модем, 64/256 GB памет, 7 МР фронтална камера и 12 МР основна, която е позната от iPad Pro и записва 4K видео при до 60 к/с.

Таблетът е съвместим с аксесоарите Magic Keyboard и новия Apple Pencil, 2-ро поколение.

Устройството излиза на пазара през октомври на стартова цена от $599. Наличните цветове са сребристо, тъмносиво, розово злато, зелено и синьо.

Apple представиха и осмото поколение на стандартния си iPad.Той ще се продава на цена от $329, като се базира на чипсет A12 Bionic с 40% по-бърз процесор и 2х по-бърза графика спрямо предходното поколение. Има 10.2" Retina дисплей с резолюция 2160х1620 пиксела и дебели рамки, скенер за пръстови отпечатъци в хоум бутона, 32/128 GB памет, 8 МР основна и 1.2 МР предна камера, поддръжка на Smart Keyboard, 1-во поколение Apple Pencil и други аксесоари от Logitech.

Продажбите започват на 18 септември.

И двата модела излизат с iPadOS 14, която ще бъде пусната като ъпдейт за по-стари модели от 16 септември.

Ще има нова абонаментна фитнес услуга наречена Fitness+Apple пуска нова абонаментна услуга, наречена Fitness+. Въпреки че се интегрира с iPhone, iPad и Apple TV, Apple казва, че е създадена за Apple Watch. Има 10 различни вида тренировки, включително йога, колоездене и танци, а компанията казва, че всяка седмица ще се добавят нови тренировки. Услугата ще стартира преди края на годината в няколко държави – Австралия, Великобритания, Ирландия, Канада, Нова Зеландия и САЩ.

Във Великобритания цената ще е £9.99 на месец или £79.99 на година.

Apple One е обединяващ план за отделните услуги на AppleApple обяви нови абонаментни пакети Apple One, които обединяват много от услугите на компанията на различни ценови нива. Най-евтиният пакет е 14,95€ на месец с Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade и 50 GB пространство в iCloud. Семейният план добавя 200 GB място за съхранение в iCloud към тази гама за 19,95€ на месец и може да бъде споделен от общо шест души. Пакетът Premier добавя Apple News+, Fitness+ и 2TB iCloud място за съхранение за 29.95€ на месец и може да бъде споделен от общо шест души. Последният ще бъде наличен само в държавите, където ще бъде налична и услугата Fitness+.

iOS 14, iPadOS 7, watchOS 14 и tvOS 14 ще бъдат налични за сваляне на 16-ти септември
Apple ще пусне редица софтуерни актуализации утре, 16 септември, включително iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 и tvOS 14. Компанията заяви също, че всички хардуерни продукти, обявени днес, ще имат новия софтуер инсталиран.

Причината за пускането на iOS актуализацията, въпреки липсата на нови телефони, е че iOS 14 се изисква от watchOS 7, както и за новите функции на AirPods 2 и AirPods Pro за автоматично свързване към активното устройство и Spatial Audio (за AirPods Pro).
Pages: 1 [2] 3 4 ... 100

* BG Top

You are not allowed to view links. Register or Login

* Харесай ни

* Дарение

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

* Последни постове

Какви промени могат да настъпят в App Store заради конфликта на Epic Games от GPower
[Вчера в 07:15:26 pm]


Защо iPhone 12 ще е по-скъп от iPhone 11 от GPower
[Септември 26, 2020, 06:21:40 pm]


Apple склони да отстъпи пред някои разработчици макар и временно от GPower
[Септември 26, 2020, 06:16:22 pm]


ЕК обжалва решението на съда по казуса Apple-Ирландия от GPower
[Септември 26, 2020, 06:15:28 pm]


Re: WatchOS 7 от GPower
[Септември 24, 2020, 08:12:24 pm]


Re: iOS 14 от GPower
[Септември 24, 2020, 08:09:15 pm]


Re: iPadOS 14 от GPower
[Септември 24, 2020, 08:08:50 pm]


Re: Търся/Искам - Mac Програми/Игри от JmeLche
[Септември 24, 2020, 12:06:15 pm]


Re: Търся/Искам - Mac Програми/Игри от KurtiMkrov
[Септември 24, 2020, 07:21:31 am]


Re: Търся/Искам - Mac Програми/Игри от JmeLche
[Септември 23, 2020, 11:48:10 pm]

* Топ Теми

* Най-активни

GPower GPower
6988 Публикации
KurtiMkrov KurtiMkrov
1148 Публикации
Admin Admin
745 Публикации
gogi6 gogi6
333 Публикации
Infamous Infamous
247 Публикации
R32 R32
167 Публикации
JmeLche JmeLche
153 Публикации
unclecharlie unclecharlie
64 Публикации
gamzoff
49 Публикации
apple8890
33 Публикации

* Анкета

Темата не съществува.

* Препоръчани сайтове

You are not allowed to view links. Register or Login - Потопете се в море от стил и уют
You are not allowed to view links. Register or Login - Оригинални Apple части
You are not allowed to view links. Register or Login - Сайт за ръководства за поправяне на вашите: Mac, iPod, iPhone или iPad

* Календар

Септември 2020
Пон. Вт. Ср. Четв. Пет. Съб. Нед.
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 [29] 30

No calendar events were found.

* Статистика

 • stats Общ брой потребители: 1925
 • stats Общ брой публикации: 10389
 • stats Общ брой теми: 5606
 • stats Общ брой категории: 12
 • stats Общ брой раздели: 55
 • stats Най-често онлайн: 206

Онлайн потребители

 • Dot Гости: 11
 • Dot Spiders: 1
 • Dot Скрит(и): 0
 • Dot Потребители: 1
 • Dot Потребители онлайн:

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal