Welcome, Guest. Please login or register.

Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
AirPods / Как да актуализирате фърмуера на AirPods до последната версия
« Последна публикация от GPower - Днес в 07:40:40 am »

Не е нужно да правите много неща, за да актуализирате AirPods до най-новия фърмуер. Уверете се, че iOS устройството е в близост до корпуса за зареждане и слушалките са свързани. След това просто пъхнете слушалките в корпуса за зареждане. Слушалките ще бъдат актуализирани незабавно.

Стъпка 1. Уверете се, че AirPods са свързани към вашето iOS устройство.

Стъпка 2. Отидете в Settings на вашия iPhone → След това докоснете General.


Стъпка 3. Сега трябва да докоснете About.


Стъпка 4. Докоснете AirPods .


Стъпка 5. На следващия екран може да видите версията на фърмуера на вашите AirPods. Също така да разберете серийния номер, номера на модела и хардуерната версия на вашите AirPods.


2
Apple Новини / Реклама на McDonald's разкри дизайна на iPhone 8?
« Последна публикация от GPower - Днес в 07:13:47 am »

Веригата за бързо хранене McDonald's разкри дизайна на новия iPhone 8, който очакваме през септември. Компанията използва рендерно изображение с предполагаемия дизайн на новото поколение смартфони от Apple в реклама, промотираща мобилното приложение mymacca в Австралия.

Рекламното съобщение е разпространено до клиенти по имейл във вторник. Рендерът разкрива много тънка рамка, предна камера, микрофон и сензори за лицево разпознаване, ако вярваме на слуховете.


Веднага след това дизайнерът Benjamin Geskin разкри, че рендерното изображение е негово. McDonald's са изрязали приложението и са добавили иконките за батерия и мрежа, които бяха сменени в iOS 11.

На този етап няма официален коментар от McDonald's за "грешката".

hicomm.bg
3
Обща дискусия / Re: Вицове и смешки
« Последна публикация от GPower - Днес в 07:10:40 am »
Мъжът галейки голата гръд на жената:
–Мила,ти приличаш на земята- с тези прекрасни планини,хълмове,тези божествени форми....
–Слушай,а ти смяташ ли да я обработваш тази "земя" или да я дам под аренда....
4
Apple Новини / iPhone ще може да ви заведе където поискате с iOS 11
« Последна публикация от GPower - Вчера в 06:16:43 pm »

През изминалите месеци разгледахме доста прогнози и предположения относно характеристиките на очакваното осмо поколение iPhone. Голяма част от тях загатват за появата на вграден лазарен сензор в предната горна част на разработката, като неговата задача не се свежда единствено до това, да разпознае вашето лице. Вероятно иновативната технологията ще може да подкрепи и работата на страхотната ARKit връзка, която позволява на всеки разработчик да създаде приложение с елементи на добавена реалност. Това явно ще даде отражение и върху заложената разработка Maps.

Apple представи новата ARKit връзка по време на WWDC в началото на юни. Вероятно още с появата на iOS 11 след няколко седмици ще се запознаем и с първите приложения от интересната AR категория, а ние имаме и една добра новина. Дори и да не разполагате с очакваното осмо поколение iPhone, ще може да се насладите на иновативните приложения без никакъв проблем. Достатъчно е да отговаряте на заложените технически изисквания и да имате инсталиран iOS 11 и сте готови, но нека видим с какви промени ще може да се похвали и заложеното приложение Maps или поне според Felix Lapalme.


Първият Firmware на HomePod подкрепи никак не малко прогнози относно техническите промени в очакваното осмо поколение iPhone, но за новите възможности в заложеното приложение Maps свидетелства петата тестова версия на iOS 11. Lapalme е открил няколко триизмерни елементи и карти, както и връзка с основната камера на устройството в очакваната версия на заложената разработка Maps, което ни навежда само на една мисъл. С появата на новата операционна система, всеки от нас ще може да види, примерно улицата върху която се намира през камерата на своя iPhone, а върху нея ще са поставени всички характерни навигационни знаци в реално време.

Промяната изглежда доста интересна и определено предизвиква интерес, но от друга страна, не е особено практична. Никой не иска да ходи със своя iPhone в ръка и то насочен към пътното платно, но вероятно Apple има малко по-различна идея за приложението на технологията. Съвсем скоро разгледахме една доста интересна прогноза, според която компанията разработва своя нов AR аксесоар или Apple Glasses, които биха могли да работят в тясна връзка с очакваната промяна в заложеното приложение Maps.

imagazin.bg
5
Apple Новини / Доставките на Essential Phone започват след седмица
« Последна публикация от GPower - Вчера в 06:14:51 pm »

Първите телефони на Essential ще бъдат доставени до една седмица, според имейли, изпратени от комапнията до ранните купувачи. Essential са изпратили съобщения до клиентите, които са направили предварителни поръчки на устройствата.

Но, разбира се, няма как да очакваме, че всичко ще е наред с доставките… Все пак тук говорим за Essential. Както се досещате има уловка. Само черните смартфони (Black Moon) ще бъдат доставени „до 7 дни“, докато белите версии (Pure White) ще се забавят „няколко седмици“.

Конкретна дата не е показана, но все пак да се надяваме, че компанията няма да се отметне за пореден път. Все пак са изпратили имейли, но кой ги знае…

Вече знаем всичко за устройствата, но все пак чакаме с нетърпение да видим тези телефони в чужди ръце. Очакванията са огромни, особено като имаме предвид, че Анди Рубин, създателят на Android, стои зад тях.

Инвеститорите също тръпнат в очакване. Все пак Essential вече е на печалба с повече от един милиард.

Един милиард… но нито един доставен телефон.

Е, да се надяваме, че това наистина ще се промени до седмица.

smartnews.bg
6
Apple Новини / Apple може да инвестира 1 млрд. долара във видео съдържание
« Последна публикация от GPower - Вчера в 06:12:50 pm »

Американският технологичен концерн Apple планира да похарчи около 1 млрд. долара за оригинални програми в рамките на следващите 12 месеца, засилвайки усилията си да се конкурира с Amazon.com и Netflix във видео стрийминга, твърдят източници, запознати с въпроса и цитирани от Bloomberg.

Нов, базиран в Лос Анджелис екип, воден от бившите директори на Sony по телевизионните въпроси Джейми Елрихт и Зак Ван Амбург, които бяха назначени през юни, ще продуцира и купува телевизионни предавания и филми за Apple Music и за други бъдещи видео стрийминг продукти, посочват източниците, пожелали анонимност. Говорител на компанията отказва да коментира.

Apple засилва усилията си в сферата на видеото през последната година, докато се опитва да удвои приходите си от своя бизнес с услуги до 2020 г. Той включва продукти като Apple Music и App Store. Компанията пусна риалити предаването „Plate of the Apps” през юни и „Carpool Karaoke” по-рано този месец.

Директорът Джими Айовин коментира пред Bloomberg News през април, че Apple ще пусне около 10 оригинални предавания до края на годината.

Въпреки че бюджетът от 1 млрд. долара, който предстои да бъде финализиран според източниците, представлява увеличение в инвестициите на Apple, той е доста по-малък от тези на Netflix и Amazon за оригинално съдържание. Netflix заяви, че ще похарчи 6 млрд. долара за програми тази година, а анализаторите от JPMorgan Chase & Co твърдят, че разходите на Amazon за това перо ще са около 4,5 млрд. долара.

Освен това Apple нае Мат Чернис, който доскоро беше президент на американската кабелна мрежа WGN на Tribune Media. Той ще ръководи развитието. Чернис се отчита директно пред Елрихт и Ван Амбург, които пък отговарят пряко пред директора по услугите Еди Кю. Екипът все още агресивно наема хора, твърди един от източниците.

investor.bg
7
Обща дискусия / Re: Вицове и смешки
« Последна публикация от GPower - Вчера в 09:00:20 am »
Кире турил малкио Кирчо да легне да спи, цунал го по челото и му пожелал лека нощ. После, леко накокръжил са от превъзбуда, са шмугнал под завивките при Пена .. и я награбил лакомо.
- Де па ти, стига бре, шашкънин, детето още неа заспало!
Кире са обрънал на другата странa, ама сън го не лови. Минало време и он па да си пробва късмета.
- Детето не спи, а ти си са побръкал тука ! Не е ли та срам, бе?
Причернело му на Кире и отишел у кухнята .. да дири нещо за пиенье. Намерил сал неква бутилка евтино шампанско .. на пикоч останало от Нова Година и го шлянал... изгърмяла тапата. Малкио Кирчо са надигнал от кревата и през цифки и сълзи, рекъл на макя си:
- Е, доволна ли си сеги!? Зарад‘ тооа твоя инат, дрътия са застрея у кухнята!


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
8
Apple Новини / Apple взе мерки за борба с препродажбите на iPhone в Хонконг и Китай
« Последна публикация от GPower - Август 16, 2017, 07:00:11 pm »

Apple прави все по-труден процеса по закупуването на iPhone в Хонконг само за да бъде продаден на черния пазар в Китай, пише Bloomberg.

От 15 август всички продукти, купени онлайн от Apple в Хонконг, няма да бъдат допускани за връщане или размяна, освен ако не са дефектни, съобщи компанията на уебсайта си. Предишната политика на Apple позволяваше до 14 дни продуктите да бъдат върнати в града.

Всяка година след пускането на нов iPhone, по улиците на Хонконг се появяват продавачи на всеки ъгъл, които купуват устройства за онези без възможност да си осигурят собствена доставка. По-ниските данъци и такси в града отдавна стимулират покупките в него и препродажбата на устройствата на туристи, или изкарване на телефоните в континенталната част на Китай – за онези, които не желаят да чакат.

Очаква се Apple да представи нови модели iPhone по-късно тази година, а очакванията са големи във връзка с 10-годишнината на устройството. Твърди се, че новият смартфон на Apple ще е с нов дизайн, посочват източници, запознати с въпроса. Освен това джаджата ще разполага с нов тип екран, който използва органичен светлинен диод, стъклото ще е извито, а освен това е включена и неръждаема стомана. Но ограниченията в доставките може да означават, че телефонът може да не бъде достъпен един или два месеца след обичайното му пускане на пазара след премиерата.

Приходите от продажбите на Apple в Китай, включително Хонконг и Тайван, както и в континенталната част, са спаднали с 9,5% спрямо година по-рано до 8 млрд. долара през последното тримесечие. Най-голям спад има в Хонконг, твърди компанията.

Когато потребителите купуват по четири или повече устройства от една категория, продуктите могат да бъдат върнати в рамките на седем дни или да бъдат получени и изпратени обратно до магазина, от който са купени. По-ранните условия на компанията налагаха такса от 25% за връщане на едно устройство.

Apple отказва да коментира отвъд официалните си политики. Промяната в условията беше обявена по-рано от South China Morning Post.

investor.bg
9
Apple Новини / Galaxy Note 8 не може да бие постижението на iPhone 7 Plus в AnTuTu
« Последна публикация от GPower - Август 16, 2017, 06:59:03 pm »
Galaxy Note 8 е следващият флагман на Samsung и компанията възлага големи надежди на него. По същество той е като подобрена версия на Galaxy S8 - апарат с по-добра камера, стилус и нови софтуерни трикове, който трябва да е поне толкова мощен, колкото и самият Galaxy S8.

Оказва се обаче, че Galaxy Note 8 не успява да изпревари Phone 7 Plus в AnTuTu, както това направи Galaxy S8.

Galaxy Note 8 (SM-N9500 версията за американския пазар) изкара 179 000 точки в AnTuТu, което е повече от iPhone 7 (173 575) и по-малко от iPhone 7 Plus (181 807). В същото време по-рано тази година Galaxy S8 изпревари категорично iPhone 7 Plus, изкарвайки 205 282 точки в бенчмарка.


Тази изненадващо голяма разлика в постиженията на Galaxy S8 и Galaxy Note 8 прави впечатление, особено като се има предвид, че само преди няколко дни същата история се повтори и в Geekbench, където Galaxy Note 8 изкара малко по-малко от Galaxy S8 в тестовете.

Разбира се, това са теоретични постижения, които не са непременно равни на същото представяне в реални условия, така че ще трябва да изчакаме появата на Galaxy Note 8, за да видим как се представя той.

hicomm.bg
10
Apple Новини / HomePod дебютира в края на годината, бройките са ограничени
« Последна публикация от GPower - Август 16, 2017, 06:57:38 pm »
Умната домашна колонка HomePod на Apple ще се присъедини към висококонкурентния пазар на такива джаджи в края на годината.

Пред онези, които искат да украсят дома си с новото устройство на компанията, ще стои един малко изненадващ проблем - ограничените количества, в които HomePod ще се произвежда. Според анализатори първоначално ще са налични едва 500 000 бройки.

Запознати с търговските партньори на Apple източници твърдят, че HomePod се изработва от тайванската компания Inventec, а производството е поверено на дългогодишния партньор Foxconn. Темпото ще бъде засилено не по-рано от следващата година, така че непосредствено след премиерата на HomePod по всяка вероятност бройките чисто и просто няма да стигнат за всички желаещи.


На практика това означава, че захранваната от Siri колонка, която ще се продава на цена от 349 долара, може да е обект на сериозен недостиг заради разликата в търсенето и предлагането и това състояние няма да се промени до пролетта на 2018 г., съобщават от GSMArena.

hicomm.bg
Страници: [1] 2 3 ... 10

SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal