Welcome, Guest. Please login or register.
collapse
GPower
Юни 14, 2017, 02:54:03 pm от GPower
Views: 77 | Comments: 0


Припомняме ви, че през септември месец Apple ще отпразнува десетата годишнина от появата на първия iPhone с иновативното поколение, а ние ще разгледаме поредната прогноза, която не само подкрепя доста от предположенията, през които сме преминали, но и изглежда изключително достоверна.


Все още нямаме потвърдена информация относно имената и размерите на очакваните смартфони, за това приемаме, че настоящите габарити на iPhone 7 и iPhone 7 Plus ще се запазят и при 7S и съответно 7S Plus. Осмото предложение ще може се похвали с разпънат 5.8 инчов OLED екран, но това е най-малкото предположение, което подкрепят споделите снимки от верен потребител на Reddit.

Цитат
Просто имам приятел в тази индустрия, който ми изпрати прикачените снимки. Той свидетелства, че доставчиците на компоненти на Apple са се сдобили с тях по официален начин в рамките на седмицата, а аз останах изненадан. Всеки размер ще разполага с вариант за безжично зареждане на вградената батерия!

Видно от любопитните снимки, които все пак не може да бъдем сигурни, че се отличават с достоверен източник, размерите на iPhone 7S се доближават до тези на поколение седем. Разликите поне от задната страна на корпуса не са кой знае колко съществени. Камерата е стандартна, както и двойната при вариант Plus, но нека разгледаме най-интересната част – корпуса на iPhone 8.


Освен стъкленото покритие от задната страна, която определено подкрепя появата на безжичен вариант за зареждане на вградената батерия, няма и следа от предвидено място за разполагането на Touch ID сензор. Надяваме се, че снимките са достоверни, защото и от предната страна на корпуса или върху стъкленото покритие отново не виждаме никакъв отвор в долната част на екрана, което може да означава само едно – предположенията за 5.8 инчово поколение с вграден Touch ID сензор в екрана са съвсем реални.


За съжаление, снимките не могат да ни разкрият леката 2.5D извивка на стъкленото покритие върху екрана, но вероятно тя съществува. Видимата част е разпъната максимално, като единствено в горната страна има една малка закрита лента, под която са скрити камерата, слушалката, сензор за светлина и вероятно предполагаемия лазарен сензор, който ще може да разпознае вашето лице по изключително точен и бърз начин.

imagazin.bg
GPower
Юни 14, 2017, 02:47:57 pm от GPower
Views: 65 | Comments: 0


Имайки предвид слуховете за премахване на Touch ID бутона със следващото покоелние, потребители и медии вече си задават въпроса къде точно ще бъде позициониран той. Оказва се, че най-вероятно той ще е вграден в бутона за включване и изключване.

Тази седмица Apple получи зелена светлина за пакет от 68 патента. Един от тях е за вграден скенер за пръстови отпечатъци именно в споменатия бутон.

Опцията за скенер за пръстови отпечатъци на това място бе наложена от Sony преди две години. Заявката за патента на Apple обаче е подадена през второто тримесечие на 2015 година, а продуктът на Sony излиза на пазара през последното.

Очаква се Apple отново да позиционира бутона за включване отгоре, а не отстрани, както направи с iPhone 6 и всеки следващ флагман. Спекулира се, че подобно на Touch ID, и този бутон ще е защитен със сапфирено покритие.

hicomm.bg
GPower
Юни 13, 2017, 09:02:48 pm от GPower
Views: 66 | Comments: 0


The Wall Street Journal докладват, че китайските власти за заловили хакерска група, която е извличала данните на Apple потребители и ги е продавала на черния пазар в Китай. Според данните, голяма част от хакерите били служители на китайски компании, към които Apple аутсорсва работа.

Цената на данните е варирала между 10 и 80 юана (между 1,47 и 11,78 долара). Няма информация дали откраднатата информация е принадлежала само на потребители от Китай, или са засегнати и чуждестранни iCloud ползватели.

Властите са действали от провинция Джъдзян и след месеци на усилена работа са извършили множество арести както в Джъдзян, така и в провинциите Гуандун, Дзянсу и Фудзиен. Всичко това не е особено изненадващо предвид дългогодишните практики на търгуване с нелегално придобита информация из цял Китай.

smartnews.bg
GPower
Юни 13, 2017, 08:57:40 pm от GPower
Views: 69 | Comments: 0


Припомняме ви, че все още разглеждаме промените в първата бета версия на iOS 11. Тя е достъпна до всеки Apple ID акаунт със статус на разработчик, като вероятно следващите тестови предложения ще ни запознаят с още не малко нови възможности. Въпреки че нямаме никаква представа какви ще са те, може да бъдем сигурни в едно. Компанията за пореден път обръща внимание на малките удобства, точно каквато е и промяната, с която ще ви запознаем днес.


Вероятно вече знаете, че заложеното приложение Camera в iOS 11 ще може да сканира QR код по автоматичен начин. Вече не се нуждаете от каквото и да е допълнително приложение за целта. Просто насочвате камерата към някой код и новата възможност ще ви покаже какво се крие зад него и то по един доста бърз и лесен начин, но явно това не е единствената промяна в категорията.


Само след няколко месеца или през септември, когато ще бъде представена официалната версия на операционната система, всеки потребител ще може да се присъедини към желана Wi-Fi мрежа по изключително лесен начин. Насочвате камерата към предварително генериран за целта QR код и сте готови. Устройството ще се свърже по автоматичен начин със заложената безжична мрежа, без да е необходимо да въвеждате каквато и да е парола.


Привидно промяната не е кой знае колко приложима, но според нас може да намери място в ежедневието на всеки. Просто сядате в някое заведение, сканирате QR от заглавната страница на менюто и вече сте свързани към неговата мрежа по автоматичен начин.

imagazin.bg
GPower
Юни 13, 2017, 08:54:12 pm от GPower
Views: 65 | Comments: 0

Голяма част от любопитните промени в iOS 11 ще облагодетелстват вашия iPad. Само след няколко месеца операционната система ще направи възможностите на таблета съизмерими с тези на един стабилен компютър.По всичко изглежда, че Drag & Drop ще намери място и във вашия iPhone.
Припомняме ви, че горната възможност позволява на всеки потребител да премести снимка, текст, видео, връзка и всякакъв друг вид съдържание от едно приложение в друго или просто да го подреди по доста лесен начин. Просто докосвате и задържате върху него и го поставяте точно там, където желаете, което игнорира стандартните стъпки на копиране и поставяне.

Въпреки по-малките размери на своя екран, съпоставени с което и да е iPad поколение, изключително полезната възможност вероятно ще намери своето място и във вашия iPhone. Steven Troughton-Smith вече е известен с това, че пръв откри появата на приложението Files в App Store и то броени часове преди Apple да даде ход на WWDC в началото на миналата седмица, но находчивият разработчик може да се похвали и с още едно откритие – възможност за активиране на Drag & Drop за iPhone в първата бета версия на iOS 11.

You are not allowed to view links. Register or Login

По всичко изглежда, че Apple вече тества полезната промяна с iPhone, а ние се надяваме, че скоро ще разполагаме с възможност да подредим примерно нашите снимки в някоя галерия, след като поставим пръст върху малкото изображение и го поставим на друга позиция и не само. Според източникът всеки от нас ще може да премести съдържание от едно приложение в друго по доста лесен начин, след като премине през началния екран и го постави върху иконата на ответното предложение.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 100

* Реклама

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login      You are not allowed to view links. Register or Login

* Харесай ни

* Дарение

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

* Топ Теми

* Най-активни

GPower GPower
4867 Публикации
KurtiMakarov KurtiMakarov
870 Публикации
Admin Admin
717 Публикации
Infamous Infamous
247 Публикации
gogi6 gogi6
183 Публикации
gamzoff
48 Публикации
unclecharlie unclecharlie
44 Публикации
asko44 asko44
31 Публикации
venelin.valchev.50 venelin.valchev.50
28 Публикации
R32 R32
25 Публикации

* Анкета

Темата не съществува.

* Спецификации

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

* Препоръчани сайтове

You are not allowed to view links. Register or Login - Потопете се в море от стил и уют
You are not allowed to view links. Register or Login - Аксесоари за мобилни телефони
You are not allowed to view links. Register or Login - Сайт за ръководства за поправяне на вашите: Mac, iPod, iPhone или iPad
You are not allowed to view links. Register or Login - Apple онлайн магазин

* Календар

Юни 2017
Пон. Вт. Ср. Четв. Пет. Съб. Нед.
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 [27] 28 29 30

No calendar events were found.

* Статистика

 • stats Общ брой потребители: 628
 • stats Общ брой публикации: 7355
 • stats Общ брой теми: 4258
 • stats Общ брой категории: 13
 • stats Общ брой раздели: 74
 • stats Най-често онлайн: 135

Онлайн потребители

 • Dot Гости: 6
 • Dot Spiders: 3
 • Dot Скрит(и): 0
 • Dot Потребители: 2
 • Dot Потребители онлайн:
SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal