www.iOSXbg.com - За онези, които мислят различно.

iOSXbg форум => Apple Новини => Темата е започната от: GPower в Юни 14, 2017, 02:54:03 pm

Титла: Появиха се нови снимки на iPhone 8
Публикувано от: GPower в Юни 14, 2017, 02:54:03 pm
(http://imagazin.bg/wp-content/uploads/2017/06/00_new_iphone8_leaks_cover-746x419.jpg)

Припомняме ви, че през септември месец Apple ще отпразнува десетата годишнина от появата на първия iPhone с иновативното поколение, а ние ще разгледаме поредната прогноза, която не само подкрепя доста от предположенията, през които сме преминали, но и изглежда изключително достоверна.

(http://imagazin.bg/wp-content/uploads/2017/06/01_new_iphone8_leaks-1024x575.jpg)

Все още нямаме потвърдена информация относно имената и размерите на очакваните смартфони, за това приемаме, че настоящите габарити на iPhone 7 и iPhone 7 Plus ще се запазят и при 7S и съответно 7S Plus. Осмото предложение ще може се похвали с разпънат 5.8 инчов OLED екран, но това е най-малкото предположение, което подкрепят споделите снимки от верен потребител на Reddit.

Цитат
Просто имам приятел в тази индустрия, който ми изпрати прикачените снимки. Той свидетелства, че доставчиците на компоненти на Apple са се сдобили с тях по официален начин в рамките на седмицата, а аз останах изненадан. Всеки размер ще разполага с вариант за безжично зареждане на вградената батерия!

Видно от любопитните снимки, които все пак не може да бъдем сигурни, че се отличават с достоверен източник, размерите на iPhone 7S се доближават до тези на поколение седем. Разликите поне от задната страна на корпуса не са кой знае колко съществени. Камерата е стандартна, както и двойната при вариант Plus, но нека разгледаме най-интересната част – корпуса на iPhone 8.

(http://imagazin.bg/wp-content/uploads/2017/06/02_new_iphone8_leaks.jpg)

Освен стъкленото покритие от задната страна, която определено подкрепя появата на безжичен вариант за зареждане на вградената батерия, няма и следа от предвидено място за разполагането на Touch ID сензор. Надяваме се, че снимките са достоверни, защото и от предната страна на корпуса или върху стъкленото покритие отново не виждаме никакъв отвор в долната част на екрана, което може да означава само едно – предположенията за 5.8 инчово поколение с вграден Touch ID сензор в екрана са съвсем реални.

(http://imagazin.bg/wp-content/uploads/2017/06/03_new_iphone8_leaks.jpg)

За съжаление, снимките не могат да ни разкрият леката 2.5D извивка на стъкленото покритие върху екрана, но вероятно тя съществува. Видимата част е разпъната максимално, като единствено в горната страна има една малка закрита лента, под която са скрити камерата, слушалката, сензор за светлина и вероятно предполагаемия лазарен сензор, който ще може да разпознае вашето лице по изключително точен и бърз начин.

imagazin.bg