www.iOSXbg.com - За онези, които мислят различно.

Всичко за iPhone, iPod Touch и iPad => iPhone, iPod Touch и iPad - Как да? => Темата е започната от: GPower в Август 18, 2014, 08:03:24 pm

Титла: Как да прехвърлим контактите от iPhone на телефон с Windows Phone
Публикувано от: GPower в Август 18, 2014, 08:03:24 pm
 Ето какъв е начинът за прехвърляне на контакти и календари от стария ви iPhone на новия ви телефон с Windows Phone.
Съвет

Ако съхранявате контактите и календарите си в онлайн акаунт, като например Google или Outlook.com, може просто да настроите акаунта на телефона с Windows Phone и те ще се синхронизират автоматично на него. За да научите как да прехвърляте други неща от iPhone,

(http://assets.windowsphone.com/180640ae-88c8-4a63-a179-7eb8769ed4ef/switch-concept-from-iphone_InvariantCulture_Default.png)

Контакти

Съществуват два начина да прехвърлите контактите от iPhone на телефона. Единият начин е да използвате Outlook на компютъра си. Другият начин е да използвате приложение на iPhone за записване на контактите като електронна таблица на Excel.
Метод с помощта на Outlook

1.    Свържете iPhone с компютъра си, отворете iTunes, ако не се стартира автоматично, след което щракнете върху iPhone.

2.    Щракнете върху раздела Информация, уверете се, че е поставена отметка в квадратчето Синхронизирай контактите с, след което щракнете върху Outlook в списъка.

3.    Изберете Всички контакти или Избрани групи, след което щракнете върху Приложи.

4.    Ако използвате Outlook с Exchange, iPhone ще се синхронизира с iTunes и контактите ви ще се импортират в акаунта в Exchange. Контактите ще се показват навсякъде, където акаунтът е настроен, включително на телефона. Научете какво да направите, ако използвате Outlook без Exchange

Метод с помощта на Excel

1.    В App Store на iPhone инсталирайте приложение, което ви позволява да записвате контактите в iPhone като електронна таблица на Excel (съществуват няколко налични такива).

2.    Следвайте инструкциите на приложението за записване на контактите на вашия компютър като електронна таблица на Excel. След това би трябвало повечето приложения да ви позволяват да изпратите файла по имейл до себе си.

3.    Отворете електронната таблица на компютъра и я запишете като CSV файл.

4.    Отворете вашия списък с контакти в Outlook.com и влезте с акаунта в Microsoft, който използвате на телефона. В Добавяне на потребители към списъка с контакти щракнете върху Импортиране от файл, след което изпълнете инструкциите за импортиране на CSV файла.

Календари

 1.   Свържете iPhone с компютъра си, отворете iTunes, ако не се стартира автоматично, след което щракнете върху iPhone.

2.    Щракнете върху раздела Информация, уверете се, че е поставена отметка в квадратчето Синхронизирай календарите с, след което щракнете върху Outlook в списъка.

3.    Изберете Всички календари или Избрани календари, след което щракнете върху Приложи.

4.    Ако използвате Outlook с Exchange, iPhone ще се синхронизира с iTunes и събитията в календара ви ще се импортират в акаунта в Exchange. Контактите ще се показват навсякъде, където акаунтът е настроен, включително на телефона. Научете какво да направите, ако използвате Outlook без Exchange