www.iOSXbg.com - За онези, които мислят различно.

Всичко за iPhone, iPod Touch и iPad => Приложения и Игри за iPhone, iPod Toch и iPad => AppStore игри за iPhone, iPod Toch и iPad => Темата е започната от: GPower в Март 14, 2015, 08:08:45 am

Титла: Angry Birds Stella POP!
Публикувано от: GPower в Март 14, 2015, 08:08:45 am
(http://s12.postimg.org/eovjjoyw9/icon175x175.jpg)
Безплатна
 :iTunes: (https://itunes.apple.com/app/id937718942?mt=8)
Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5, iPhone 6, and iPhone 6 Plus.

Новата игра от популярния франчайз ще ни предложи динамичен интерфейс в добре познатия ни виртуален свят на Angry Birds и е създадена с идеята да ни гарантира забавление в продължение на дълги часове, съобщава Geeky-Gadgets.
По подобие на другите заглавия от поредицата тя може да бъде изтеглена безплатно от потребителите, но с развитието на сюжета разполагате с опция за много допълнителни покупки, които да ви улеснят в преминаването на нивата. Геймплеят на Angry Birds Stella Pop ви пренася в атрактивна пъзел атмосфера, където трябва максимално бързо да застреляте идващите срещу вас балони с различни цветове и разбира се вашия най-голям враг в играта, а именно прасетата.
Всяка една от птиците, които използвате има собствена суперсила, като те заедно работят, за да успеят да отблъснат нарушителите. От своя страна това е второто самостоятелно заглавие с бранда Stella, което отново ще ви изправи лице в лице срещу злия персонаж „Bad Princess” Gale. Ако искате да изпробвате сами възможностите на заглавието можете вече да го дръпнете на своите мобилни устройства.

https://youtu.be/zEYYU2kfVM0