www.iOSXbg.com - За онези, които мислят различно.

Всичко за iPhone, iPod Touch и iPad => iOS => Темата е започната от: gogi6 в Юни 06, 2017, 07:04:02 am

Титла: IOS 11
Публикувано от: gogi6 в Юни 06, 2017, 07:04:02 am
Ето списък на устройствата, които работят с iOS 11 от вчера/днес:

iPhone X (който излиза на 3 ноември)
iPhone 8 | iPhone 8 Plus (който излиза на 22 септември)
iPhone 7 | iPhone 7 Plus
iPhone 6S | iPhone 6S Plus
iPhone 6 | iPhone 6 Plus
iPhone SE | iPhone 5S
2017 iPad Pro (12.9-инча) | 2017 iPad Pro (10.5-инча) | 2017 iPad (9.7-инча)
iPad Pro (9.7-инча) | iPad Pro (12.9-инча)
iPad mini 4 | iPad mini 3 | iPad mini 2
iPad Air 2 | iPad Air
iPod touch 6-то поколение

https://youtu.be/ylzJ5bmNc8M

Новостите при IOS 11

Промените не са чак толкова съществени, с каквито се отличава десетата версия на операционната система, но все пак част от тях са доста важни и определено биха намерили своето място и във вашето ежедневие.

Текстова команда към Siri
При положение, че се намирате на обществено място и не е кой знае колко удобно да отправите някоя гласова команда към Siri, може да преминете по съвсем лесен начин към вариант, чрез който да се обърнете към асистента чрез текстова команда. Все още не става ясно през какви стъпки трябва да преминете за целта, но това не е толкова важно към днешна дата. Вероятно полезната възможност ще бъде доста лесна за изпълнение.

(https://s2.postimg.org/typljenkp/1_17_amazing_ios11_updates.jpg)

Вграден QR скенер
Вероятно доста често ви се налага да сканирате някой друг QR код. Все пак скритото съдържание зад графиката става все по-често срещано в нашето ежедневие, а ние имаме една добра новина. Вече не е нужно да се насочвате към някое приложение, разработено от трета страна за целта. Camera в iOS 11 може да разпознае всеки QR код, към който сте насочили обектива.

Клавиатура
След като преминем към официалната версия на iOS 11 ще се запознаем и с един доста по-лесен вариант за преминаване към някоя от предварително заложените клавиатури и то без да докосваме върху стандартната икона за целта, докато стигнем до желаната. Просто поставяте маркер върху нея и избирате точно тази клавиатура, от която имате нужда от изцяло новото за целта меню.

(https://s17.postimg.org/4adgwfp73/2_17_amazing_ios11_updates.jpg)

Дизайн и изглед
По всичко изглежда, че промяната в тази категория не е никак съществена. Просто един малко по-различен начин на изписването на съдържанието в Contacts и FaceTime, което оказва влияние и върху част от всички останали заложени приложения, но като цяло – нищо кой знае колко съществено.

Control Center
Вероятно и вие доста често преминавате към Control Center. Все пак просто плъзгате пръст от долната част на екрана към горната и пред вас излизат всички основни настройки и режими на устройството, а ние имаме още една добра новина. iOS 11 ще ви запознае с изцяло нов Control Center, който може да персонализирате през системните настройки. Достатъчно е само да отворите Settings, да преминете през Control Center и да изберете точно кои приложения и бутони искате да се визуализират, като вече всеки може да добави и бутон за включване и изключване на мобилните данни.

(https://s17.postimg.org/ykavnaoun/3_17_amazing_ios11_updates.jpg)

Автоматично триене на приложения
Отново отправяме поглед към системните настройки, но към една малко по-различна възможност. iOS 11 може да изтрие всички неизползваеми приложения, като вероятно тази функция може да бъде изключена или пък персонализирана. Все още не разполагаме с кой знае колко подробна информация за нея, но едно е ясно. Вашите лични данни в приложението ще бъдат съхранени, така че доста бързо може да възстановите всеки от премахнатите варианти в напълно използваем вид.

Оптимизация на мястото за съхранение
Припомняме ви, че третата основна актуализация на iOS 10 добави един доста интересен и полезен раздел към вашите системни настройки. Storage and iCloud Usage показва точно колко от вашата памет е заета и то по вид съдържание, както и изразходваното в iCloud пространство. Съвсем скоро с официалната версия на iOS 11 този раздел ще се стане на iPhone Storage, а всеки от вас ще може да изтрие примерно стари iMessage разговори или пък прикачени файлове с голям размер.

(https://s10.postimg.org/ms0rwhq21/4_17_amazing_ios11_updates.jpg)

32 битови приложения
Това не е точно някоя нова възможност, но определено ще окаже не малко отражение върху вашите приложения. При положение, че разполагате с 32 битови приложения, които не са актуализирани съобразно изискванията на App Store, операционната система няма да ви позволи да ги стартирате по никакъв начин.

Settings
Системните настройки на са точно тази част от операционната система, до която достъпвате кой знае колко често, но когато ви се наложи да минете през някоя друга персонална настройка, ще се запознаете с един изцяло нов изглед. Менютата са преструктурирани, а през Accounts & Passwords ще може да промените вашите пароли за достъп до iCloud и Mail.

Режим Panic
Явно разработчиците от Купертино са помислили и за един изцяло нов и доста полезен режим. При положение, че активирате Panic Mode от вашите системни настройки, всеки път когато натиснете пет последователни пъти бутона за включване на вашето устройство, iOS 11 ще набере автоматично номер 911 в САЩ или 112 ако се намирате в рамките на Европа.

(https://s30.postimg.org/yzglc2t29/5_17_amazing_ios11_updates.jpg)

Попълване на пароли
Полезната Password autofill възможност ви позволява да се възползвате от предварително запазени пароли по доста лесен начин в рамките на всички заложени приложения, но не и след септември. След като преминете към iOS 11 ще разполагате с възможност да приложите полезната функция и върху което и да е приложение, разработено от трета страна.

Игнориране на Update
При положение, че вградената батерия не разполага с достатъчен заряд от енергия, iOS 11 ще спре всяка стартирана актуализация или синхронизация по съвсем автоматичен и безопасен начин. Вашето съдържание няма да бъде повредено по никакъв начин, но заедно с това и батерията ще изкара още определено време в режим на работа.

(https://s18.postimg.org/qv0mef6yh/6_17_amazing_ios11_updates.jpg)

Drag & Drop
Страхотната възможност оказва влияние предимно върху iPad, но все пак може да стигнете до нея и през iPhone, но в един значително по-ограничен вариант. Част от заложените приложения ще ви позволят да хванете и след това да преместите желано съдържание от един прозорец в друг, без да се налага да го копирате и поставяте.

AirPods
Безжичните слушалки на Apple също получават една никак не малка и доста полезна възможност за персонализация. Всеки потребител може да отвори системните настройки и да избере точно какво да се случи, когато докосне лявата слушалки или дясната. Примерно с две докосвания върху лявата се активира Siri, а върху дясната заявява пауза и съответно старт.

(https://s21.postimg.org/u63mytmgn/7_17_amazing_ios11_updates.png)

Запис на екран
По всичко изглежда, че тази възможност няма да окаже отражение върху голяма част от потребителите, но все пак разполагате с възможност да запишете видео на своя екран, след което да го изпратите на ваш приятел, за да покажете примерно как да направи интересна настройка или пък как се справяте с вашата любима игра. За да стартирате запис, отваряте Control Center и докосвате върху новата възможност.

Автоматични настройки
Вероятно автоматични не е точното определение, на това не е от толкова голямо значение. Просто взимате един нов iPhone, въвеждате своето Apple ID, доближавате устройството до вашето старо поколение и изцяло новата възможност започва да прехвърля вашето съдържание, настройки, пароли и всички приложения към новото предложение.

Dark Mode
Колкото и да ни се иска, явно разработчиците от Apple по една или друга причина не искат да добавят Dark режим в iOS, но може да се възползваме от Smart Invert. Функцията преобразува всички цветове, като бялото става черно, но заедно с това няма да окаже влияние върху вашите снимки или пък видео съдържание. Не всички елементи от потребителския интерфейс изглежда особено приятно, но все пак е някакъв компромисен вариант.

(https://s15.postimg.org/8d4vxjwx7/8_17_amazing_ios11_updates.png)
Титла: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юни 06, 2017, 07:06:22 am
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170606/8b9b62eb7ee1ebb8de2fad662b5149eb.jpg)

Който иска да се възползва може да инсталира този профил.
https://uploadfiles.io/bfct5

Поддържани устройства:

(https://s14.postimg.org/3wr57urld/suvmestimost-ios-11.png)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: gogi6 в Юни 06, 2017, 07:15:02 am
CCSettings виждам;)И Screen Recorder...
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юни 06, 2017, 08:07:32 am
Рекордера работи добре. :)
Като бъг за сега не мога да променя формата на часовника в 24 часов.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: IOS 11
Публикувано от: gogi6 в Юни 06, 2017, 08:26:52 am
Ето как да активирате Dark Mode донякъде!
https://youtu.be/GwtDJhi-e9Y
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: Търновеца в Юни 06, 2017, 09:27:23 am
Не мога да изтегля бета профила...


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юни 06, 2017, 09:37:35 am
Копирай линка и го постави в Sаfari. Току що го пробвах и работи.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: Търновеца в Юни 06, 2017, 09:39:11 am
Изтеглих го от друго място


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: Търновеца в Юни 06, 2017, 09:39:22 am
Благодаря все пак


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юни 06, 2017, 09:51:31 am
Обработката на Screenshot е по-забавна от всякога. Лесно се обработва.

https://youtu.be/A0Z-srgKvtw

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: Търновеца в Юни 06, 2017, 11:05:37 am
You are not allowed to view links. Register or Login
Рекордера работи добре. :)
Като бъг за сега не мога да променя формата на часовника в 24 часов.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170606/57b1e6dee553c977bf9c78d11ae8b31c.jpg)
И блутуут-а не може да се пусне от тук, трябва от сетингс...


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юни 07, 2017, 08:42:29 pm
Ти имаш ли проблем с формата на часовника?
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: KurtiMakarov в Юни 07, 2017, 09:14:39 pm
При мен няма проблем с часовника


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юни 07, 2017, 09:20:55 pm
Аз качих върху бета и сигурно за това. Ще ресторна на чисто и ще я кача на ново.  :laughter:
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: JmeLche в Юни 07, 2017, 09:40:15 pm
Може ли някой да ми прати линк към профил


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: KurtiMakarov в Юни 07, 2017, 10:06:00 pm
https://uploadfiles.io/bfct5
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: JmeLche в Юни 07, 2017, 10:48:16 pm
Благодаря


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юни 10, 2017, 09:46:18 pm
Mail-а ми крашва и е неизползваем, рестарт непопамага.

https://youtu.be/Xw0POFvYKQ8

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: KurtiMakarov в Юни 11, 2017, 09:56:09 am
Не стартирай от контрол центъра,там е проблема.Рестарт и стартираш приложението от иконата.
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юни 11, 2017, 09:58:31 am
И така не става. Имам три акаунта, премахнах ги и се оправи след това ги добавих пак.
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: JmeLche в Юни 12, 2017, 06:54:16 pm
Тегля линка,сложен по-горе и т***и

(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170612/161dca189bf294285716d4dff0e4c6a0.jpg)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юни 12, 2017, 06:56:42 pm
На първа страница съм дал линк и работи безотказно. Прегледай.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: JmeLche в Юни 12, 2017, 07:44:15 pm
Всичко е ток!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: Rozoveca в Юни 13, 2017, 04:57:55 pm
А някой дали е качил 11ката на iPad, да каже дали ще има калкулатор поне  :laughter:
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юни 22, 2017, 05:35:49 am
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170622/e5ac01658f108f90e3a156351f453ff6.jpg)


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юни 22, 2017, 06:29:44 am
Ето го и първия бъг
https://youtu.be/6zf21vjpWAY


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юни 23, 2017, 01:57:22 pm
iOS 11 Beta Gets Jailbroken!
(http://cdn.redmondpie.com/wp-content/uploads/2017/06/Screenshot-2017-06-23-15.17.27.jpg)

(http://cdn.redmondpie.com/wp-content/uploads/2017/06/Screenshot-2017-06-23-15.17.42.jpg)

(http://cdn.redmondpie.com/wp-content/uploads/2017/06/Screenshot-2017-06-23-15.17.09.jpg)
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: gogi6 в Юни 23, 2017, 01:58:17 pm
Хахде де;)Днес е събитието,нали?
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: KurtiMakarov в Юни 28, 2017, 08:24:09 am
Apple Beta Software Program (https://beta.apple.com/sp/betaprogram/)
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: gogi6 в Юни 28, 2017, 10:58:21 am
Приложенията,инсталирани от друг източник работят,нали?
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: gogi6 в Юни 28, 2017, 04:47:42 pm
3D touch на HomeScreen ми е трагедия:(
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юни 28, 2017, 06:23:44 pm
Аз нямам ядове.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: IOS 11
Публикувано от: gogi6 в Юни 28, 2017, 07:24:06 pm
Хм,що така при мен?! Iphone 7 ли си?
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юни 29, 2017, 06:39:18 am
Със 7-ца съм вече и нямам ядове с 3D touch, но не съм исталирал приложения от други източници.
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: gogi6 в Юни 29, 2017, 06:43:48 am
С 3Д touch на папки нямам проблем,но с иконите е голяма мъка.Reset all settings не помогна.Да пробвам да изтрия всичко,което не е от стора викаш?!Ще опитам
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юни 29, 2017, 06:44:52 am
Направи рестор на чисто.
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юли 10, 2017, 09:02:01 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170710/2c7fc47ded6eaeafb277b38aa64cf1b5.jpg)

Вариант за 3D Touch достъп до меню с разширени възможности на заложените приложения Camera и Notes през обновения Control Center.
Променен изглед на Notification Center, което ви позволява да прегледате по-голяма част от получените известия наведнъж.
Малкият бутон за затваряне на приложения при iPad е премахнат, а вие може да предприемете действието, като плъзнете пръст нагоре през съответното приложение.
Доста по-гладко и прецизно функциониране на страхотната Drag & Drop възможност.
iCloud се отличава с нов вид известия, които ви показват колко време остава до приключване на зададен процес, примерно при прехвърляне на съдържание в iCloud Drive.
Заложеното приложение Mail помни предпочитан изглед и подредба на съдържанието през iPad.
Smart Invert може да се похвали с доста по-коректен начин на работа.
Позволяване или забрана за автоматично стартиране на видео клипове към приложения през App Store.
Появата на OS X Server в приложението Files.
3D Touch в приложението Safari вече реагира по различен и вероятно по-удобен начин.
SafariServices разполага с нова API връзка, която позволява да отворите примерно вашата Facebook страница, без да въвеждате своята парола. Тя ще бъде взета по автоматичен начин от съответното приложение, стига да бъде инсталирано и да сте се вписали в него.

П. П. - Вдече са доста по-добре нещата. Бъговете които ги имах изчезнаха.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юли 24, 2017, 10:04:03 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170724/12588cbc30533c77d2ab43c40082386b.jpg)


    Изцяло нови икони на приложенията Notes, Contacts и Reminders.
    Обновена начална страница на приложението Photos, повече Live Photos ефекти и предложения за персонализиране в раздел Memories.
    Възможност да отворите приложение чрез Touch ID, след като докоснете върху известие при заключен екран.
    Вариант за отваряне на приложение при заключен екран, като прекарате пръст върху известието надясно и преглед при обратната посока.
    Обновена начална страница в приложението Notes.
    Промяна в заложения брояч, който се появява в режим Screen Recording.
    Бутон Low Power Mode се отличава с нова анимация при активиране през обновения Control Center.
    Раздел General в Settings предоставя достъп до вашите AirDrop настройки.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: IOS 11
Публикувано от: GPower в Август 07, 2017, 08:55:36 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170807/55449c22aa22d8779c82c66036090200.jpg)

Малки и незначителни промени в иконата на вашите системни настройки – Settings, и в тази на заложеното приложение Camera.
Вградените икони в заложеното приложение Weather се отличават със своя по-голям размер.
Нова и различна анимация при използване на 3D Touch в рамките на обновения Control Center.
Вариант да управлявате музикалните си предложения или пък да изберете устройство, към което да се прехвърли стандартния аудио сигнал през Control Center, без да преминавате към специален за целта раздел, както при всяка предна операционна система.
Възможност да стигнете до музикалните настройки в Control Center при заключен екран на устройството.
Точката, която сигнализира за включен Screen Recording режим, вече се отличава с червен цвят, вместо син.
Когато сърфирате в Safari и искате да въведете нова страница в стандартното за целта поле, няма да се налага да плъзнете с пръст върху съдържанието, за да се появи желаната възможност. Просто докосвате върху заглавието на сайта и сте готови.
В режим на търсете, Spotlight Search остава залепен винаги в горната част на екрана, без значение дали сте преминали към втора или която и да е друга страница от намерените резултати.
Раздел iCloud Messages е премахнат от настройките на вашите съобщения, но вероятно това е само временна промяна.
Нов звуков сигнал при позвъняване от ваша страна през FaceTime.
Обновена и доста свежа анимация при мултитаскинг действие през iPad.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: IOS 11
Публикувано от: GPower в Август 14, 2017, 08:29:36 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170814/32b1ccc77a264ea0388787f960b503b1.jpg)
Какво ново:
Внезапното изключване на заложеното приложение DirecTV е отстранено.
При стартиране на App Store операционната система вече не спира всяко музикално или аудио съдържание, което се възпроизвежда във фонов режим.
Полезната възможност Family Sharing може да се похвали с изключително безпроблемен начин на работа.
При стартиран конферентен разговор се визуализират всички телефонни номера, които са част от съответната група.
Поправка в приложението Notes, което вече може да работи без никакъв проблем с Apple Pencil.
Заложеното приложение Maps и App Store се отличават с нови икони.
За да стигнете до познатата Auto Brightness възможност в раздел Display & Brightness вече трябва да преминете през General, след това Accessibility и да докоснете върху Display Accommodations.

П.П. - Бъга  от предната бета на времето в witgets не е оправен още ( не опреснява времето ) в notification center и е нужен рестарт на устройството.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Август 21, 2017, 09:24:51 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170821/fab2f701cb642a08eff0282c21975f0f.jpg)


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: IOS 11
Публикувано от: GPower в Август 28, 2017, 09:40:01 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170828/3817ef7272cec1e2672f3155b4418c17.jpg)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: IOS 11
Публикувано от: GPower в Август 31, 2017, 09:02:23 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170831/fe1f5bc97929f386dc57b171a1654eff.jpg)
Виртуалната клавиатура вече не замръзва, когато се намира в скрит режим от екрана.
Първоначалното конфигуриране на операционната система се отличава с доста подобрен и семпъл вариант.
Заложените приложения Messages, MusicLibrary и Classroom разполагат с малки промени в техния код, с което работата им е оптимизирана.
Неприятното накъсване при използване на 3D Touch при предните бета версии вече е останало в миналото.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Септември 06, 2017, 10:05:16 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170906/88ea0ea1580511762cf7fb32a6f4726b.jpg)


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: andondragov в Септември 22, 2017, 07:12:24 pm
Здравейте, някой дали може да сподели впечатления от финалната версия? Оплакаха ми се, че 6s е станал доста муден след ъпдейт и не смея да ъпдейтна телефона на жената... Извинявайте, ако въпросът ми не е за тази тема, че гледам все бети обсъждате...

Изпратено от моят SM-A500FU с помощта на Tapatalk

Титла: IOS 11
Публикувано от: GPower в Септември 22, 2017, 08:37:15 pm
С iPhone 7 съм и нямам никакви проблеми. Ъпдейтнах на мой авер iPhone 6s и той няма проблеми.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: andondragov в Септември 22, 2017, 09:58:13 pm
Много благодаря за отзива. Може пък да се е забавил само временно...

Изпратено от моят SM-A500FU с помощта на Tapatalk

Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: andondragov в Септември 24, 2017, 10:04:29 pm
Само още един въпрос... След ъпдейта забелязали ли сте дали паметта (от хранилището, не РАМ), ангажирана от системата е повече? Тоест, дали намалява драстично оставащото свободно място? Питам, защото става въпрос за 16 ГБ версия на телефона и паметта и без друго не стига... Благодаря!

Изпратено от моят SM-A500FU с помощта на Tapatalk

Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Септември 25, 2017, 04:52:46 am
Паметте на телефона дори ще ти се овеличи поради добавянето на новата файлова система Apple File System (APFS).
Новата APFS на Apple е проектирана за тези нови типове устройства, за да могат да се възползват напълно от флаш или SSD паметта. В нея криптирането е заложено като основна функция, а към това може да се добави и повишаване скоростта на работата на смартфоните и другите мобилни устройства на Apple.
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Септември 26, 2017, 08:09:29 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170926/778418bc2b9100c23819305cebe9dfa1.jpg)

Обновена анимация при преминаваме към горната част на страница.
Обновена анимация при отключване на устройство.
Обновена анимация при отваряне на Camera, когато устройството е заключено.
Нови възможности в Assistive Touch.
Нови икони в меню Assistive Touch.
Меню Assistive Touch се визуализира около неговата икона.
Обновена икона на приложението Camera в Restrictions.
Малка промяна в анимацията, когато отворите известие през приложение.
Емотиконите са събрани в специални тематични групи.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Септември 29, 2017, 07:00:28 am
(http://cdn.redmondpie.com/wp-content/uploads/2017/09/ios-11.1-beta-1.jpg)
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Октомври 03, 2017, 08:03:50 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171003/33c513eb0a122f58c3573d84d7fea4ae.jpg)

Отстранява грешка, заради която може да срещнете прекъсвания на звука по време на разговор с ограничен брой устройства от поколение 8 и 8Plus.
Отстраняване на грешка, поради която малка част от вашите снимки може да останат скрити.
Отстраняване на грешка, която не позволява на заложеното приложение Mail да отвори писмо с прикрепено S/MIME криптирано съдържание.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: andondragov в Октомври 08, 2017, 10:06:26 pm
Здравейте отново! Аз пак имам въпрос... По новата функционалност с файловия редактор Files.
Само да спомена, че аз лично съм потребител на Android, но обмислям да пробвам iPhone за следващ телефон... Вероятно 8. Има си iOS своите плюсове и минуси, но ми писна да чакам по една година за ъпдейт и след две години телефонът да си отива...
Та на въпроса. По отношение на управлението на файлове iOS е доста... Да кажем консервативна. С това ново приложение в iOS 11 донякъде се оправят нещата. Но как точно става със създаването на папки и записването на файлове в тях? Имам предвид вътрешната памет на телефона, с Dropbox и iCloud няма проблеми...
Два примера:
Пробваме с мой колега да видя, че могат да се свалят документи примерно от имейл на телефона. И при него приложенията на iOS, които заместват MS Word и т.н. си имаха папки в паметта - Pages, Numbers... Установих, че в основната root памет не ми дава да създавам папки, но в тези готовите мога да правя подпапки и да записвам каквото си искам. Дотук изглеждаше поносимо положението.
Вторият случай обаче ме озадачи. Пробвах на телефона на жената (на колегата е 6, а нейният е 6s, ако има значение). Тя няма предварително инсталирани Pages и т.н., доколкото знам. И опитах и на нейния телефон да запиша файл и греда... Избирам опциите за споделяне, запис в устройството и ми се появява на Files опцията за вътрешната памет със стрелка надолу (тоест, разгърната директория), но без никакви папки... И нямам възможност нито да записвам директно, нито да създавам папки. :( В самото приложение Files вътрешната памет изобщо не се появява, защото няма файлове, записани в нея...
Моля за някакви насоки това нормално ли е и има ли начин да мога да записвам файловете, както съм свикнал? Трябва ли да инсталирам задължително офис пакета на Apple? Много благодаря предварително за отговорите и съдействието. Хубава вечер! :)

Изпратено от моят SM-A500FU с помощта на Tapatalk

Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Октомври 08, 2017, 10:12:31 pm
Тук идва момента в който трябва да забравиш андроид и свободата. В iOS има много алтернативи, но въпросът е дали искаш. iPhone ще те отведе в една съвсем друга насока стига да можеш да “ Мислиш различно”.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: andondragov в Октомври 08, 2017, 10:38:24 pm
Точно с идеята за различното мислене реших да пробвам нещо различно... И Android, и iOS имат своите плюсове и минуси и не бива да плюем по едната или другата, само защото сме чули, че е по-лоша... Искам да пробвам и двата варианта. Просто се надявам да не са твърде много нещата, които биха ми липсвали...
А за файловия мениджър реших да питам тук, защото така и така вече го има в iOS 11, но явно не ми е съвсем ясно как работи... Ако, за да го ползваме пълноценно, трябва непременно да си инсталираме офис пакета на Apple, няма проблем. Така да бъде! Иначе ще си записвам всичко необходимо в Dropbox и ще си реша проблема. Хем ще го имам и на компютъра... :) Просто питах дали има някакви специални изисквания, за да се записват документи в телефона... Не очаквам да е като при Android - все едно си ровиш из директориите на PC с Windows. :)
Мерси за съвета, все пак!
Поздрави!

Изпратено от моят SM-A500FU с помощта на Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Октомври 12, 2017, 06:49:02 am
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171012/9df1a089ba3a0791d83a22b409ba22f5.jpg)

Цитат
Поправка на грешка, която игнорира звуковите и Haptic сигнали при някои устройства от поколение 7 и 7 Plus.
Поправка на грешка, при която определени докосвания върху екрана не се разпознават от iPhone 6S, когато екранът на устройството е сменен, но само с неоригинален панел.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Октомври 31, 2017, 07:12:41 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171031/59d0664616811fb28662f26cc86fbea2.jpg)

Какво ново:

Емотикони
Над 70 нови предложения, включително и такива от условните категории с храна, животни, митични създания, облекло, изразителни усмивки и други, част от стандарт Unicode 10.

Снимки
Отстранява проблем, който може да доведе да размазване на някоя ваша снимка.
Поправка на не толкова приятното, по-бавно възпроизвеждане на Live Photo при някои от потребителите.
Коригира малка грешка, която може да скрие част от вашите снимки от албум People, след като възстановите съдържанието през iCloud Backup.
Поправка на малкото накъсване, което при някои потребители се получава при преминаване от една снимка към друга през приложението Photos.

Accessibility
Подобрява възможността за преглед на PDF файл с повече от една страници с VoiceOver.
Подобрява възможността за затваряне на приложение с VoiceOver.
Подобрява възможността за преглед на вашето Mail съдържание с VoiceOver.
Подобрява възможността за изтриване на съобщение с VoiceOver.

Други подобрения и поправки
Добавя вариант за достъп до App Switcher с 3D Touch докосване в някой от ъглите на екрана.
Поправка на грешка, която не премахва известията за получен имейл при заключен екран, дори когато вече сте го маркирали като прочетен.
Поправка на грешка, която визуализира вашите Heart Rate настройки на Apple Watch от първо поколение.
Поправка на грешка, която не позволява на вашите икони да се появят в раздел известия на свързан Apple Watch.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Ноември 10, 2017, 06:29:57 am
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171110/fd530b60966c8a8dc5a89595deff98da.jpg)

Поправя проблем с автоматично коригиране на клавиатурата
● Коригира проблем, при който Hey Siri спира да работи


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: IOS 11
Публикувано от: GPower в Ноември 17, 2017, 06:13:22 am
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171117/a7660e527eec5bd0d4258655d6ba1c01.jpg)

Цитат
Обновена анимация при преминаваме към горната част на страница.
Обновена анимация при отключване на устройство.
Обновена анимация при отваряне на Camera, когато устройството е заключено.
Нови възможности в Assistive Touch.
Нови икони в меню Assistive Touch.
Меню Assistive Touch се визуализира около неговата икона.
Обновена икона на приложението Camera в Restrictions.
Малка промяна в анимацията, когато отворите известие през приложение.
Емотиконите са събрани в специални тематични групи, а към тях се присъединяват и близо сто нови представители, част от стандарт Unicode 10.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Декември 02, 2017, 02:03:53 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171202/ba0db16ecc393c7319bd5049bb948485.jpg)

Визуални промени в музикалния плеър, който е разположен в Control Center.
Обновена анимация при стартиране на Live Photo.
Характерните фонови изображения за iPhone 8 и iPhone X стават достъпни за всяко различно устройство.
Доста по-реалистични емотикони спрямо предходните.
Нови настройки на заложеното TV приложение.
HomePod се появява в SiriKit, така че разработчиците могат да започнат да подготвят своите нови проекти, свързани с интелигентната тонколона на Apple.
Поправки на значителен набор от грешки, включително и такива в заложеното приложение Calculator.
Възможност да зареждате вградената батерия в iPhone 8, 8 Plus и X с по-мощно, 7.5 ватово безжично зарядно устройство, отговарящо на стандарт Qi.
Нова лента с икони, разположена в горния край на екрана при заключен режим на iPhone X за по-бърз и лесен достъп до Control Center.
Нови известия в Control Center за всички iOS устройства, които уведомяват всеки потребител при деактивиране на Bluetooth или Wi-Fi, че модулите остават в режим на готовност.
Заложеното приложение TV се отличава с нови възможности за управление на стартирано съдържание през раздел Now Playing в Control Center.
Поправя доста грешки и подобрява стабилността на вашето устройство.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Декември 13, 2017, 08:43:09 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171213/05194ad29c71c89f0e47e5a9599e7737.jpg)


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Януари 08, 2018, 08:11:42 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180108/ed5d22476a3482c60adb090715dc9618.jpg)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Януари 23, 2018, 08:21:13 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180123/cfb52cf54d0c2b94cacf1c08d689b8f7.jpg)
Прехвърляне на вашите Apple ID, Apple Music, Siri и Wi-Fi настройки от iOS към все още очакваната HomePod интелигентна тонколона на Apple.
Чрез новата Hey Siri, play the news команда, заложеният асистент ще ви запознае с всички актуални новини, а вие може да персонализирате вашето търсене, като поставите акцент върху категория „Спорт“, „Бизнес“ или „Музика“.
Поправка на грешка, при която заложеното приложение Phone може да визуализира запис с непълна информация в стандартния списък с повиквания.
Поправка на грешка, при която заложеното приложение Mail може да не ви запознае с получено писмо от вашия Exchange акаунт при заключен екран на iPhone X.
Поправка на грешка, която води до временно изчезване на започнат разговор през заложеното приложение Messages.
Корекция на малка грешка в CarPlay, при която Now Playing контролите блокират след няколко промени на песните, които сте стартирали.
Нова възможност, чрез която VoiceOver може да ви съобщи точното местоположение и нивото на заряд на батерията на вашите AirPods слушалки.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Януари 24, 2018, 05:18:40 pm
Епъл пусна iOS 11.3 beta за разработчици.
https://www.apple.com/newsroom/2018/01/apple-previews-ios-11-3/
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Януари 25, 2018, 04:56:14 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180125/4bd952f041ef53e0876d198833d10695.jpg)

Възможност да добавите по-голяма част от вашите здравни параметри в заложеното приложение Health.
Четири нови анимирани Animoji емотикони, като лъв, мечка, дракон и череп, от които биха могли да се възползват единствено потребителите на iPhone X.
Синхронизиране на вашето Messages съдържание с облачната iCloud услуга.
Business Chat в приложението Messages, който ви позволява да получите информация съобразно предоставяните услуги от редица предварително подбрани компании.
Вариант да се наслаждавате на съдържанието в Apple Music без абсолютно никакви рекламни съобщения или банери.
Подобрен комплект от ARKit инструменти за създаване на елементи с добавена реалност, който може да се използва единствено от разработчиците на iOS приложения.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Януари 26, 2018, 08:57:16 am
Apple пусна iOS 11.3 beta 1 Public Beta Testers
Титла: IOS 11
Публикувано от: GPower в Февруари 06, 2018, 08:45:34 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180206/d20fad3a89607db71ebc59e99b8d031b.jpg)

(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180206/b2a4824080035d317df513b9ca188e88.jpg)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: KurtiMakarov в Февруари 07, 2018, 07:19:45 am
Лъжат изрудите!
Всичко о...ха,не могат да си оправят файловата система и батерийте се сриват.Никога до сега не е имало подобно нещо!
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Февруари 20, 2018, 07:38:46 am
iOS 11.2.6
Fixes an issue where using certain character sequences could cause apps to crash
Fixes an issue where some third-party apps could fail to connect to external accessories
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Февруари 20, 2018, 08:10:27 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180220/17a7fa522fdd432ab7e8d16079b538eb.jpg)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Март 05, 2018, 08:46:40 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180305/48c20c01af43aeb57ba967daed393ed9.jpg)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Март 12, 2018, 07:28:57 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180312/7a195f5959544f3ab5a0169c1e4e10fb.jpg)
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Март 12, 2018, 07:36:47 pm
Ти не се спря бе брат! Аз чакам GM ти бети ми цъкаш.  :laughter:
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Март 16, 2018, 07:20:31 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180316/67ebf6c39e52bd374f3a326144263560.jpg) Малко се уляха вече май;)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Март 16, 2018, 07:21:26 pm
Б*х мама му...


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: KurtiMakarov в Март 17, 2018, 08:12:13 am
Ще я пуснат официално с 12.0   :laughter:
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Март 19, 2018, 07:24:14 am
You are not allowed to view links. Register or Login
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180316/67ebf6c39e52bd374f3a326144263560.jpg) Малко се уляха вече май;)


Sent from my iPhone using Tapatalk

Забелязвам бавно включване на камерата.
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Март 19, 2018, 01:37:39 pm
Аз проблеми сякаш с камерата нямам,ама контрол центъра ми се е.. леко.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Март 23, 2018, 04:52:44 pm
Тоя iOS се побърка! До сега не съм ползвал по-бъгава бета версия.
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180323/e6323f871f7e83ce4fb2a897b733de1b.jpg)


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Март 23, 2018, 04:57:19 pm
Тя с Джейл явно идва;)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Март 28, 2018, 09:21:49 pm
Apple Releases iOS 11.3 for New iPad [Download]http://iClarified.com/65165 Само за новия iPad,който още го няма на пазара,така че....


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Март 28, 2018, 09:23:01 pm
Всички останали са втора ръка.


Sent from my iPhone X
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Март 29, 2018, 08:12:27 pm
Where To Download iPhone Firmware Files Fromhttp://iClarified.com/750.  Айде налазвай те на 11.3 .Да ни е честит най-после 11.3;)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: andondragov в Март 30, 2018, 12:23:57 am
Пуснали сте линк... Може би нещо не схващам разликата, но го има и OTA?

(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180329/02dad12749ca641d2ca28b9f3f82468a.jpg)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Март 30, 2018, 06:23:52 am
Споделяме новината просто.Когато си с бета версия и през ОТА не ти изчиза ъпдейт,преди да направиш няколко стъпки


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: kracode в Април 01, 2018, 08:58:39 am
Аз не разбирам много от iphone и ios ,но от 3 годишно ползване този ъпдейт нещо не ме кефи:),цоцка яко батерия -може би 2 часа по-малко usage .И уж сменен телефон по програма за батерията ,за 14 месеца battery health e на 90%,а някои хора със 5s на 4 -5 години на 85 %.Явно ползват калпави материали,за да им излиза по-голяма печалбата на apple:)
Титла: IOS 11
Публикувано от: gogi6 в Април 01, 2018, 08:59:43 am
Аз не разбрах нещо. 14 месеца-90%?
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: kracode в Април 01, 2018, 09:19:32 am
Миналата година февруари месец ми смениха телефона с чисто нов,защото се изключваше като оставаха 10-20 % батерия.От тогава ,до сега са 14 месеца.

Знам ,че батерията няма как да държи като на нов телефон ,но да не е толкова драстичен спада в usage.
http://prikachi.com/images.php?images/948/9297948M.jpg
Незнам,ако се направи чист рестор през макбука дали ще се оправят нещата или да изчакам 2-3 дена ,може да се наместят нещата:)

Май оплесках темата яко:)
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: KurtiMakarov в Април 01, 2018, 09:32:22 am
iPhone 7
На обяд ми пада батерията,или е на 20-22%.И това е от месеци.
Battery Health 88%
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: gogi6 в Април 01, 2018, 09:46:08 am
Може да се изчака 3-4 дни да се понаместят нещата. След рестор винаги има подобрение, но докога?! 6s модела никога не се е хвалил с дълъг живот на батерията. Но пък от IOS по-добро няма засега. Зарядното в джоба и напред:)
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Април 01, 2018, 10:54:37 am
iPhone славел ли се е някога с добра батерия?


Sent from my iPhone X
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: gogi6 в Април 01, 2018, 10:59:12 am
Аз съм с 8 и не се оплаквам. Не следя често, но между 8-10 часа ползване. А винаги имам 1-2 блутут у-ва свързани. Задоволително е:) А процесора е жесток!
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Април 01, 2018, 11:15:15 am
Аз със X съм доста доволен,поне засега.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Април 02, 2018, 08:22:04 pm
Apple пусна първата бета версия на iOS 11.4 за разработчиците. Регистрираните разработчици могат да изтеглят новата бета версия чрез центъра за данни на Apple или могат да инсталират посредством механизма OTA в iOS.Sent from my iPhone X
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Април 02, 2018, 09:48:27 pm
Някой да е инсталирал вече?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Април 02, 2018, 09:50:14 pm
Нъцки.


Sent from my iPhone X
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Април 02, 2018, 09:56:52 pm
Ами пръцки тогава;)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Април 03, 2018, 06:51:25 am
Стерео съпорт на HomePod не ми трябва.  :oh dear:
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Април 16, 2018, 08:38:58 pm
Ъпдейтнах малко аз
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180416/ec42f827c4bbb118cef1e2d578c10aa2.jpg)


Sent from my iPhone X
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: gogi6 в Април 18, 2018, 07:19:54 am
Аз например не искам да чувам за бети повече:)
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: KurtiMakarov в Април 19, 2018, 07:18:39 am
Ще говорим пак,като пуснат 12
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: gogi6 в Април 23, 2018, 05:50:49 pm
Едва ли! Трябва да е нещо ново, за да ме изкуши:) Сега всяка нова бета.. нищо ново. AirPlay 2...кому е нужно?! Направо ме озадачават!
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Април 24, 2018, 09:10:22 pm
iOS 11.3.1 е налична.
(http://i68.tinypic.com/33n98xs.jpg)
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Май 01, 2018, 08:34:18 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180501/8311d1c48039d118023a3c2f53bedaac.jpg)


Sent from my iPhone X
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Май 07, 2018, 09:02:39 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180507/adaeccc802244dba1c9ffd3e85a0c284.jpg)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Май 07, 2018, 09:03:44 pm
Готово!


Sent from my iPhone X
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Май 07, 2018, 09:04:14 pm
И как е?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Май 07, 2018, 09:05:01 pm
Стреля!


Sent from my iPhone X
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Май 07, 2018, 09:06:38 pm
Батерията 5 дена ли държи;)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Май 07, 2018, 09:07:13 pm
От два дена неще повече!


Sent from my iPhone X
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: JmeLche в Май 11, 2018, 11:12:24 pm
Нещо свързано с iMessage in iCloud има ли?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Май 12, 2018, 06:42:17 am
?


Sent from my iPhone X
Титла: IOS 11
Публикувано от: JmeLche в Май 12, 2018, 01:19:18 pm
Запазнаване на съобщенията в iCloud


Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Титла: IOS 11
Публикувано от: JmeLche в Май 12, 2018, 01:21:56 pm
Delete
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Май 12, 2018, 07:05:36 pm
Налично е да.
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180512/40db815346842bb6a04346a5a96299b7.jpg)


Sent from my iPhone X
Титла: IOS 11
Публикувано от: JmeLche в Май 13, 2018, 07:16:52 pm
Това е нещото, което е много полезно. Thanks

PS: Кога се очаква 12-та?
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Май 14, 2018, 08:11:39 pm
12 ще я обяваят на 10 Юни ако не се лъжа.

Нова бета.
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180514/4452dbae05ade95dc9f14db15a606c37.jpg)


Sent from my iPhone X
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Май 17, 2018, 08:18:37 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180517/b60a9984e24ce0176fafdf7c91839e46.jpg) Айде честита ни бета;)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Май 17, 2018, 08:20:23 pm
Уау. Сигурно батерията ще хвръкне на 3 дена.


Sent from my iPhone X
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: JmeLche в Май 22, 2018, 01:08:54 pm
Знам, че не отговаря на естеството на темата, но мисля, че всеки ползвател на услугите на М-тел (А1) трябва да се възползва от този бонус, който предлагат.
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180522/046a11dbb6c3ee269dd38c8d3c411d36.jpg)


Sent from my iPhone X using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: KurtiMakarov в Май 23, 2018, 07:23:40 am
Имат ли още абонати Mtel ?  :yahoo:
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: JmeLche в Май 23, 2018, 06:12:25 pm
Имат да ти кажа , аз съм им абонат от близо 15 години и винаги съм бил доволен от тях, ползвам и трите оператора.


Sent from my iPhone X using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Май 29, 2018, 08:23:20 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180529/04816b309f8d509f0819ba3fcc5f8308.jpg)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: IOS 11
Публикувано от: GPower в Май 29, 2018, 08:53:30 pm
Аз нямам ъпдейт?


Sent from my iPhone X
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Май 29, 2018, 08:57:58 pm
Махай дев акаунта


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Май 29, 2018, 08:58:49 pm
Направено е преди да пиша.


Sent from my iPhone X
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Май 29, 2018, 08:59:24 pm
Респринг и рестарт?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: gogi6 в Май 29, 2018, 08:59:38 pm
Рестарт? Или няма разлика с бетата!
Титла: IOS 11
Публикувано от: GPower в Май 29, 2018, 09:03:57 pm
Сериозно ли? Всичко е направено!

Едит:
След третия рестарт се появи!

Sent from my iPhone X
Титла: IOS 11
Публикувано от: gogi6 в Май 29, 2018, 09:05:44 pm
:)
Титла: IOS 11
Публикувано от: R32 в Май 29, 2018, 09:06:18 pm
Махни Jailbreaka
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Май 29, 2018, 09:08:58 pm
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180529/04bc6cbcce1cefd03ca783ea1926fa93.jpg) пускай компа е ресторче


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Май 30, 2018, 09:37:22 pm
Излезе iOS 11.4.1 beta1.


Sent from my iPhone X
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: KurtiMakarov в Май 31, 2018, 07:05:43 am
Луда работа.
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юни 26, 2018, 08:00:58 pm
Apple пусна Beta 4 за iOS 11.4.1, tvOS 11.4.1, macOS 10.13.6 и Beta 3 За watchOS 4.3.2


Sent from my iPhone X
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юли 02, 2018, 08:36:00 pm
Епъл пусна iOS 11.4.1 beta 5
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180702/2377ad0c381d40bba86face2153b8c24.jpg)


Sent from my iPhone X
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Юли 02, 2018, 08:37:23 pm
Ти да видиш;)))То ще се имая ме от бети 11.4,12;)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: KurtiMakarov в Юли 03, 2018, 07:18:18 am
От iOS 10 насам,само бети се тестват.И накрая ......
Титла: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юли 09, 2018, 08:24:14 pm
iOS 11.4.1 е налична за сваляне.

(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180709/69e36ff5fce4a6ee717a92108af9c7e1.png)

Sent from my iPhone X
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: R32 в Юли 09, 2018, 09:50:12 pm
 Nice ,ама ще пропусна засега.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Юли 18, 2018, 07:28:19 am
Apple спря подписването на iOS 11.4.
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: gogi6 в Юли 18, 2018, 06:19:32 pm
Да, обаче в Cydia вече има SemiRestore11;)
Титла: Re: IOS 11
Публикувано от: GPower в Октомври 09, 2018, 09:41:09 am
Apple спря подписването на iOS 11.4.1.