Welcome, Guest. Please login or register.

Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
iOS / Re: iOS 13
« Последна публикация от linkinpark79 - Вчера в 11:01:32 pm »
Супер,мерси много за профила  :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
2
iOS / iOS 13
« Последна публикация от GPower - Вчера в 09:34:38 pm »
iOS 13 Developer Beta 2 е налична. Профил за инсталиране -> You are not allowed to view links. Register or Login
3
iOS / Re: iOS 13
« Последна публикация от linkinpark79 - Юни 15, 2019, 01:53:17 am »
Аз не съм имал проблеми с ползването му откакто сложих 13-та :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
4
iOS / iOS 13
« Последна публикация от GPower - Юни 14, 2019, 07:42:14 pm »
Keychain заработи без да съм пипал нищо. Смея да твърдя че това е най-стабилната  първа бета която съм слагал някога!


Sent from my iPhone X
5

Разрешаването на търговския спор между САЩ и Китай може да добави по 25 долара на акция към цената на акциите на Apple и да я върне обратно към пазарна капитализация от 1 трлн. долара, твърди анализаторът на Wedbush Securities Даниел Айвс, цитиран от Bloomberg.

Увеличението от 25 долара ще се равнява на 13% повече от цената, на която Apple приключи борсовата сесия в четвъртък - 194,15 долара, и ще върне пазарната ѝ стойност до 13-цифрена.

През август Apple стана първата американска компания с 1 трлн. долара капитализация, а от ноември насам оценката ѝ е под тази граница.

Сделка между САЩ и Китай “ще премахне основния риск от Китай, който тегне като тъмен облак над акциите в момента”, коментира Айвс в писмо до клиентите. Според него акциите на Apple на този етап са най-сигурни от тези на FAANG спрямо антитръстовите заплахи.

Въпреки това, ако САЩ продължат да повишават митата за китайските стоки, това може да доведе да промени правилата на играта за Apple, тъй като ще засегне разходите за произвеоството на iPhone, твърди Айвс. Това ще значи, че производството ще се сблъска с ограничения през следващата година.

Едно евентуално решение на търговския спор по време на срещата на Г-20 в Япония в края на месеца може да добави между 20 и 25 долара на акция за Apple през следващите месеци, твърди анализаторът.

investor.bg
6

Американският технологичен концерн Apple Inc. се готви да закупи стартъпа Drive.ai в малка сделка, която ще даде на производителя на iPhone достъп до повече инженери с опит в автономната технология, предава Bloomberg, като се позовава на хора, запознати с въпроса.

Не е ясно колко ще  плати Apple в сделката. Drive.ai е набрал около 77 млн. долара по време на различни кръгове на финансирането си, откакто бе основан през 2015 г., и бе оценен на около 200 млн. долара през 2017 г. по данни на Pitchbook.

Сделката е т. Нар. Acqui-hire, където по-големите технологични компании купуват малки стартиращи компании, за да придобият талантите им. Apple планира да подбере кои служители на Drive.ai иска да запази, а технологичният гигант няма да използва никаква интелектуална собственост от стартапа, поясняват източниците. Те са пожелали да не бъдат идентифицирани, тъй като информацията е неофициална. Apple и Drive.ai не са коментирали темата.

„Ние вярваме, че потенциалната цена на придобиване ще бъде под последната оценка от 200 млн. долара", пише в бележка до клиентите си Джийн Мюнстер, ветеран анализатор на Apple в Loup Ventures.

Drive.ai е бил обявен за продажба за известно време, докато стартъпът се е борил за оцеляването си, твърди човек, запознат с фирмата. Тя има ограничен брой пилотни тестове. Един неин договор с властите във Фриско, Тексас, не е бил подновен, като причината са високите разходи за града, съобщи VentureBeat през март. Вероятно в придобитата компания ще има само шепа специалисти, които могат да помогнат на Apple, защото технологията на компанията от Купертино вече е далеч пред тази на Drive.ai, твърди източникът.

От няколко години Apple работи върху технологията за автономно шофиране. Проектът има своите възходи и падения. Компанията съкрати наскоро около 200 служители от инициативата, но също така заяви, че остава ангажирана с тази област.

„Основните амбиции на Apple по отношение на автономията са в широкото приложение на автономни системи и свързани услуги", каза Мюнстер. „Тяхното потенциално придобиване на Drive.ai би вкарало нова екип от инженерни таланти, за да помогнат в тези усилия, но ние не очакваме потребителски продукт или услуга от Apple за следващите четири години", каза той. 

investor.bg
7
Apple Новини / Apple и Microsoft работят заедно над новото приложение iCloud за Windows
« Последна публикация от GPower - Юни 14, 2019, 06:48:05 pm »


Apple и Microsoft влязоха в сътрудничество относно създаването на ново приложение iCloud за Windows 10. Докато iCloud винаги е бил наличен в Windows, това ново приложение е налично в магазина на Microsoft и включва функция за синхронизация, базирана на същите технологии, които са в основата на търсачката на файлове на OneDrive. Това означава, че сега ще можем да получим достъп до iCloud файловете на компютрите с Windows 10, без да е необходимо те да бъдат напълно синхронизирани с компютъра, като по този начин ще се пести дисково пространство.


Първо ще бъде изтеглено самото място за запазване на файла, а когато последният е напълно достъпен или папката е маркирана за синхронизация ще се изтегли и цялото съдържание. iCloud също така, ще бъде интегриран в File Explorer в Windows 10 с отделни папки за приложенията като Keynote, Numbers и Pages. Ще имаме достъп до документите, съхранени в iCloud Drive, изображенията от Снимки от iCloud, Поща, Контакти, Календар, Напомняния и Safari.

Всъщност, изненадващо и окуражаващо е, че Microsoft, и Apple работят в тясно сътрудничество за приложение на Windows, особено след като Apple използва най-новите Windows API на Microsoft за синхронизиране на облачните хранилища. Това може да е знак и надежда, че телевизионните и музикалните услуги на Apple може да се появят в бъдеще в Windows.

hicomm.bg
8
Обща дискусия / Re: Вицове и смешки
« Последна публикация от GPower - Юни 13, 2019, 08:48:16 pm »Sent from my iPhone X
9
iOS / iOS 12
« Последна публикация от andondragov - Юни 11, 2019, 12:25:49 am »
You are not allowed to view links. Register or Login
Налична на сваляне.


Sent from my iPhone X using Tapatalk
Тази излиза, само ако си с iPhone 8+, иначе 12.3.1 се води последна за останалите устройства.

Ако някой се чуди защо не му излиза актуализация, де.

Sent from my iPhone using Tapatalk
10
iOS / Re: iOS 12
« Последна публикация от R32 - Юни 10, 2019, 09:33:38 pm »
Налична на сваляне.


Sent from my iPhone X using Tapatalk
Страници: [1] 2 3 ... 10

SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal