Welcome, Guest. Please login or register.

Условия за Регистрация

Правила за използване на форума iOSXbg.com

1. Писането на кирилица е задължително. Латиница може да се ползва само при техническа информация или при английски наименования/думи.Постове, написани толкова неграмотно, че разчитането им е трудно или дори невъзможно, също подлежат на наказание.

2. Да не регистрира повече от едно потребителско име във форума на iOSXbg. Последното ще се счита за опит за заблуждаване/измама на други потребители на форума. Потребителските имена на същия участник с по-малък брой мнения ще бъдат деактивирани. Допуска се временно регистриране на второ потребителско име в случаите на загуба на парола или други данни по регистрацията на основното такова.

3. Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и скрита реклама, политическа агитация и други подобни.

4. Преди да пуснете тема за каквото и да било, първо проверете добре дали вече няма подобна - можете да използвате Търсачката на форума

5. Да формулира заглавията на темите по начин, който дава да се разбере възможно най-пълно, недвусмислено и кратко за какво ще се отнася дискусията. В противен случай темата ще бъде преименувана. При особено неясно формулирани заглавие и съдържание на първото мнение, както и при заглавие, отнасящо се до конкретен участник, темата ще бъде затваряна или отстранявана.

6. Забранява се пускането на мнения, съдържащи единствено цитат на предишен пост.

7. Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове, серийни номера и произведения защитени с авторски права (филми, музика снимки и други), както и заявките за такива.

Правни уточнения

1. Нищо в  форума на iOSXbg.com не може да се счита за съвет, предложение или препоръка за реализиране върху собственото ви устройство на техническите решения, публикувани в форума.

2. Информация от форума може да бъде цитирана без съгласие от страна на iOSXbg.com, като задължително трябва да се упомене източникът на тази информация, в случая форума на iOSXbg.com и източникът (авторът), като ако информацията се цитира в интернет, трябва да бъде придружена и с хиперлинк към Форума.

3. Публикувайки информация във форума, Вие преотстъпвате авторското право върху публикуваната информация на собствениците на форума, доколкото тя не представлява същото право на трети лица.

4. Сайтът и форумът са обекти на авторско право по смисъла на Закона за авторско право и сродните му права. Всички материали са предоставени безплатно от авторите на темите във форума и всички останали потребители могат да се възползват от тях за лична употреба.

Екипа на iOSXbg.com запазва правото на промяна на правилата.

За публикации уронващи престижа на форума, добрия тон и за обида на потребители, такова действие ще се санкционира с изтриване на темата и забрана  на достъп до този форум.

Боравенето с този форум изисква малко свикване.... но вие сами ще се убедите, че няма нищо сложно.

Форумът е отворен 7 дни в седмицата, 24 часа на ден, 365 дни в годината. Дните и часовете за профилактика, обновяване/смяна на софтуера на форума или архивиране на базата данни, свързани с необходимост от спиране на форума, ще бъдат обявявани предварително на видимо за всички участници място.
Ако имате проблеми с функционалността на форума не се колебайте да пишете на модераторите.
SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal